Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Ezt a döntését bánja Károly király

2022. november 11. 15:28 - RottenBiller

Ha visszamehetne az időben másképpen döntene

ladyd.jpg

 

Diana hercegné csak 36 éves volt, amikor 1997. augusztus 31-én autóbalesetet szenvedett Párizsban. Károly király, ha tehetné és ha lenne lehetősége akkor megváltoztatná azt a döntését, amely a temetéssel kapcsolatban meghozott.

 

 

Amikor Diana hercegné meghalt a fiai még gyermekek voltak. Vilmos herceg 15 éves, Harry herceg pedig csak 12 éves volt. Károly király akkor már volt férje volt. A temetésre 1997. szeptember 6-án került sor. A ceremóniát világszerte milliók követték és a temetéshez kapcsolódik az, amit a Király a mai napon már nagyon megbánt és ha visszamehetne az időben más döntést hozna.

 

III. Károly király nagyon megbánta azt a döntést, amellyel tudja, hogy sokat ártott a fiainak. Ma már elképzelhetetlen lenne, hogy egy apa kitegye a gyermekeit annak az elkeserítő élménynek, hogy a két félárván maradt kis herceg sétál anyukája koporsója mögött.

 

Ma már nagyon bánja az Egyesült Királyság uralkodója, azonban abban az időben még maga a Király is úgy hitte, hogy így illik cselekedni. A fiatalabb Herry volt, sokkal kevésbé tudott megbirkózni a gyásszal. A jövőben megjelenő könyvében állítólag arról is beszámol a herceg, hogy szörnyű dolognak tartja azt, hogy nem kapott professzionális segítséget, például egy pszichológustól.

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4817976050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása