Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

James Cameron elárulta mi köze van Kirinek dr. Gracehez

2022. november 11. 15:28 - RottenBiller

A rendező megerősítette, hogy van kapcsolat Grace doktor és Kiri között.

avatar-sw.jpg

 

2009-ben James Cameron Avatar című filmje filmtörténeti remekműként minden idők legnagyobb bevételét hozó filmje lett. Tizenhárom évvel később, a közönség végre láthatja az oly nagyon várt folytatást, az Avatar: A víz útja című film az első a további négy folytatás közül.

 

James Cameron a közelgő premier miatt egyre több interjút ad. Az Avatar második részét december 16-án láthatjuk a mozikban. Már régóta tudjuk, hogy a folytatásban a rendező együtt dolgozott Sigorney Weaver színésznővel, aki nagyon sokunknak kedvence.

 

Találgatásokra adott okot, hiszen dr. Grace Augustine az első rész végén meghal, az új filmben Weaver Kiri szerepét alakítja, aki egy 14 éves tinédzser Na’vi.

 

A rendező azonban végre tiszta vizet önt a pohárba és elmagyarázza, hogy hogyan kapcsolódik az új szerep Kiri, az első filmben megformált dr. Grace Augustine, exobiológus szerepéhez. Nagyon nagy hangja lett a sajtóban, hogy a 73 éves színésznő egy 14 éves karaktert játszik a folytatásban.

 

A rendező megerősítette, hogy van kapcsolat Grace doktor és Kiri között. Az interneten a találgatások arra utaltak, hogy reinkarnációja lehet, azonban a rendező most sokkal egyértelműbb magyarázattal állt elő: „Kiri születése egy kicsit bonyolult. Ő dr. Grace Na’vi Avatarjából fogant és született. Az esőerdőben nevelkedett, míg Jake és Neytiri örökbe fogadta.”  

 

Kiri biológiai apja azonban továbbra is egy olyan extra elem, amely fenntartja a rejtélyt és további találgatásokra ad okot. A közönség most tovább várakozik, hogy láthassa a filmet és többet tudjon meg a történetről.

 

James Cameron elmondta egy interjúban, hogy Kiri, aki a főszereplők örökbefogadott gyermeke Grace Avatarjából született, ez egy természetes születés volt, de az Avatar halott. Kiri nagyon mély érzelmeket megy keresztül, amikor első alkalommal ugrik az óceánba.

 

"…a szorongó és depressziós állapotból egy olyan állapotba megy, amely örömteli és újra kapcsolódik egy háromperces jelenet során" - nyilatkozta Cameron az interjúban.

 

Kiri egy igazán érzékeny karakter. "Ő egy olyan ember, aki nagyon kötődik a körülöttük lévő világhoz, messze túlmutat egy normális Na'vi-n – kötődik az állatokhoz, a növényekhez, valamint az élet ritmusához és egyensúlyához. Éppen ezért, amikor az óceánba ugrik, ezt a nagyon nagy, átalakító élményt kapja." Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr217976048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása