Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Mit jelent a Recycled Ruha?

2022. november 11. 17:02 - RottenBiller

A fast fashion ruhákban, mindenki ugyanúgy nézett ki, a Recycled Ruhákban lesz lehetőséged egyéniségnek lenni

woman-g865f6be5b_1280.jpg

 

 

Sokan vannak, akik idegenkednek a Recycled Ruháktól, mert tévesen azt gondolják, hogy a gondosan összegyűjtött PET palack hulladékokból kell készíteniük saját maguknak ruhákat. Az igazság az, hogy a Recycled Ruhák nem csak ezt jelentik.

 

Természetesen voltak művészek, akik megvalósították a hulladékból készített ruhákat, de ez csak egy kirívó példája ennek a széles körű, nagy népszerűségnek örvendő mozgalomnak. A kiindulópont az a fast fashion világának történő ellenállás.

 

Elmúltak azok az idők, amikor hosszú hónapokat dolgoztunk diákmunkában, azért, hogy a nyár végére összegyűjtsük azt a pénzt, amelyből majd megtudjuk venni a legdivatosabb ruhákat. Nagyon vártuk, hogy megjelenjen az új kollekció és a városban mindenki ugyanazt a ruhát viselje.

 

A fast fashion egyenruhákat gyártott, akármekkora összeget is kifizettünk érte. Azonban az évek múlásával egyre inkább rá kellett jönnünk arra, hogy az, hogy valamit nagyon drágán akarnak eladni számunkra, az még nem jelenti azt feltétlenül, hogy az adott dolog értékes.

 

Azután, amikor az internet elterjedt széles körben és mindannyian szembesültünk azzal, hogy a fast fashion iparág mennyire nagyon szennyezi a környezetet és teszi tönkre a bolygót eljött az ideje a fenntartható divatnak és igyekezni kezdtünk érvényesíteni a fenntarthatóság elveit.

 

A Recycled Ruha Fenntartható ruha

 

A fenntartható ruha környezetbarát erőforrásokból készül, például rostnövényekből vagy újrahasznosított alapanyagokból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fenntarthatóság nem csak az alapanyagra vonatkozik, de a gyártási eljárásra is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8517976176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása