Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A legelegánsabb divattrend

2022. november 12. 14:56 - RottenBiller

A hosszú fekete szövetkabát viselése

legelegansabb-divattrend.jpg

 

Úgy tűnik a novemberi hónap még nem követelte meg feltétlenül, hogy előkerüljenek a kabátok. Talán lehetséges, hogy a globális éghajlatváltozás volt az oka annak, hogy nem éreztük feltétlenül szükségét a kabát viselésének. Az elkövetkező hónapok, a december, a január, a február a tél hónapjai. Minden bizonnyal elhozza azokat az időjárási körülményeket, amikor kabátot viselünk. 

 

A kabát melegen tart, megóv a hidegtől. A divattrend blogon azonban figyelünk arra is, hogy az öltözködésnek ne csak funkciója, de az esztétikája is rendben legyen. A legelegánsabb divattrend a kabátok viselése során a hosszú, fekete szövetkabát. Sokan gondolják úgy, hogy a hosszú kabát csak a magas és vékony hölgyek számára előnyös, mert csak rajtuk mutat jól. Valóban jól mutat rajtuk, de ha megismerjük a saját stílusunkat és megfelelően öltözködünk, akkor biztosan nem nyúlhatunk mellé ezzel a trenddel.

 

Elegáns megjelenés

 

A hosszú fekete kabát egyik nagyon nagy előnye, hogy a viselésével a megjelenésünk professzionális lehet. Akár a hölgyek, akár az urak megjelenését is elegánssá teheti ez a ruhadarab. A hosszú fekete kabátot viselhetjük az alkalmi ruhánk felett is, de farmer és póló felett is. A sportosan, hétköznapi elegáns megjelenésünket is feldobhatjuk vele.

 

Igazán különlegesen esztétikus, hogy ha a fekete kabát alatt egy fehér pólót viselünk. A hidegebb időben azonban mindenképpen szükséges egy formás és lezser pulóver is.

 

A hosszú fekete szövetkabát viselése

 

A fekete szín minden színnel megfelelően párosítható. Ezért nagyon jót teszünk magunkkal, hogy ha letesszük a voksunkat a fekete kabát mellett. A fekete kabátot mindennel tudjuk párosítani. Nem szükséges azon gondolkodni, hogy hogyan hozzuk létre az elegáns megjelenést.

 

A teljesen fekete megjelenés is rendkívül divatos napjainkban, de ha úgy gondoljuk, akkor a kék farmerrel is tudjuk párosítani a fekete kabátunkat. Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2017976824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása