Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Izgalmas kincsvadászat a Preloved divat

2022. november 12. 17:46 - RottenBiller

Miközben pénzt spórol, védi a bolygót és segít képviselni a saját stílusodat, egyéniségedet

 preloved.jpg

 

 

A Z generáció legidősebb tagjai felnőttek lettek. Megjelentek a piacon, mint önálló keresettel rendelkező fogyasztók, de hozták magukkal az új vásárlói tudatosságot. Ez az új tudatosság a bolygó védelmét helyezi az első helyre.

 

Többé nem vásárolnak meg olyan termékeket, amelyek környezetszennyező eljárásokkal készültek, csak azért, mert nincsen lehetőségük arra, hogy alternatívát találjanak. A Z generáció az internet korszakában nőtt fel, mindenre találnak alternatívákat.

 

Többé nem vásárolnak meg olyan termékeket, amelyek távol keleti országokban az ottélő munkaerő kizsákmányolása, rabszolgasorba történő taszítása révén, kifejezetten alacsony fizetésért dolgozó munkaerő készített. A Z generáció az etikus kereskedelem híve és elveit alkalmazza is mindennapos döntése során.

 

A mindennapjainkban új kultúrák keletkeznek, hiszen a Z generáció legidősebb tagjai már felnőttek és megvalósítják saját elveiket. Ilyen új kultúra a Preloved divat, amit elsőre lehetne használt tárgyak kereskedelmének is nevezni.

 

A Preloved annyira tér el a használt tárgyak kereskedelmétől, hogy itt a használt tárgyaknak a története is bekapcsolódik a folyamatba. Egy ruha, ami a 80-as évek Vintage darabjának számít nagyon menő, azonban, hogy ha megismerjük annak a fiúnak a történetét, aki azt a 80-as években viselte, az igazán értékes.

 

 

Pénzt takarít meg

 pexels-ron-lach-7884129.jpg

A Preloved Fashion pénzt takarít meg a számodra, hiszen jóval olcsóbban hozzájuthatsz az egyedi ruhákhoz, mint ha máshol vásárolnál.

 

Fenntartható, környezetbarát

 pexels-fox-212324.jpg

A Preloved divat a fenntartható divat része, ezáltal védi a bolygót a környezetszennyezéstől. A fenntartható divat törekvéseinek egyik legfontosabb gondolata, hogy megnövelje a ruhák élettartamát és a Preloved Fashion ezt teszi.

 

Egyedi

 pexels-luis-moya-14252010.jpg

Nem a reklámok és a trendek diktálják számodra azt, hogy ki vagy és mit veszel fel. Ha a Preloved divat híveként vásárolsz, menthetetlenül meg kell határoznod a saját stílusodat. Ki kell dolgoznod azt a képet, amit szeretnél a világnak elmondani saját magadról, hogy az azt kifejező ruhadarabokra rátalálj.

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr517976968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása