Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Sarah Jessica Parker szerződésének fontos záradéka

2022. november 14. 17:06 - RottenBiller

Majdnem nem Sarah Jessica Parker alakította Carrie Bradshaw szerepét

 

sarah-jessica-parker-in-and-just-like-that.jpg

Sarah Jessica Parker nagyon termékeny színésznő volt és sok filmben és színházi előadásban játszott. A leghíresebb szerepe, most már örökre Carrie Bradshaw lesz, amelyet az HBO híres sorozataiban formált meg. Szinte elképzelhetetlen, hogy majdnem nem ő alakította a szerepet…

Kevin Huvane ügynöknek köszönhető, hogy megkapta a Szex és New York főszerepét, amelyet Candace Busnell a The New York Observer című lapban publikált cikkei alapján készült. A sorozatot nagyon sok dicséretben részesítették, őszinte és vidám stílusa miatt.

Sarah Jessica Parker kezdetben vonakodott elfogadni a szerepet. Nem akart elköteleződni egy tévéműsor mellett és nem akart intim jeleneteket forgatni. „Úgy érzem, most már minden rendben van. Csinálhatok egy színdarabot, aztán csinálhatok egy filmet, aztán csinálhatok egy színdarabot, aztán csinálhatok egy filmet. Nagy a rugalmasság. Mi lehetne jobb?” – mondta Parker a The Hollywood Reporter 2016-ban publikált kiadványában.

Huvane látta a potenciált a sorozatban és meggyőzte Parkert, hogy vállalja el a szerepet, a saját feltételei szerint. Sarah Jessica Parker szerződésének külön záradéka van, amely tartalmazza, hogy nem forgat soha meztelen jelenetet, még dublőrrel sem.

Sarah Jessica Parker azt mondta „mindig is volt ilyen záradéka” és bár kifejtette, hogy nem ítélkezik a kollégái felett, akik elvállalnak ilyesmit, de neki egyszerűen nincsen kedve hozzá. A záradék szerint testdublőr sem használható. Amely szerint egy dublőrrel felveszik a meztelen jelenetet majd a sztár arcát rászerkesztik.

Hogy ha egy jelenethez dublőrt használnak, akkor gyakorlatilag lehetetlen különbséget tenni a testdublőr és a színész között. A nézők pedig azt fogják hinni, hogy a színész testét látják meztelenül. „Nem tudnál nekem eleget fizetni ahhoz, hogy valaki úgy tegyen, mintha én csinálnék egy meztelen jelenetet. Egyetlen test sem duplázik, ez a szerződésem része” – nyilatkozta Sarah Jessica Parker 2021-ben.

 

 

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

 

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

 

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4917978468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása