Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A Bene Geserit több ezer éves története

2022. november 15. 19:47 - RottenBiller

Új sorozatot kezdenek gyártani az HBO Max számára, a Dűne előzménytörténetét

dune_bene_gesserit.png

 

Frank Herbert Dűne című filmje hatalmas lendületet kapott, a Warner Bros 2021-es adaptációját követően. A film a kritikusok és a rajongók körében egyaránt sikeres lett, nagy tetszést aratott és slágerré vált.

 

A 2023-as évben a film folytatása megjelenik, a rajongók szerint potenciálisan a harmadik résznek is lenne helye. Hamarosan azonban  egy sorozat is elindul az HBO Maxon, amely egy titokzatos női rend szemén keresztül mesél el egy történetet.

 

Az HBO Max exkluzív televíziós sorozata a Dune: The Sisterhold című show, amelynek a gyártása hamarosan elkezdődik. A sorozat előzményfilmként készül. Évezredekkel Denis Villneuve Dűne című film eseményei előtt játszódik.

 

A Dune: The Sisterhold című film főszereplői Emily Watson, Shirley Henderson, Indira Varma, Travis Fimmel, Sarah-Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Faoileann Cunningham, Aoife Hinds és Chloe Lea.

 

A Bene Geserit női rend a test és az elme feletti uralom révén rendkívüli képességekre tesz szert. Ennek következtében a rend átszövi az Impérium feudális politikáját és saját terveket valósít meg, amelyek végül az Arrakis bolygóhoz vezeti őket.

 

 

Borítókép forrása: Készítette: Astronimation - https://www.youtube.com/watch?v=OgfqHiWx8VM, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=124063020

 

 

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8717979438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása