Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A boldog és kiegyensúlyozott élet titka

2022. november 15. 19:47 - RottenBiller

Testi és lelki egészségünk is megbánja, ha nem tudjuk ezt megvalósítani

pexels-rachel-claire-5864643.jpg

 

Nagyon nagy problémákat okozhat, hogy ha nem tudunk megfelelő mennyiségű és megfelelő minőségű alvásban részesülni. Kutatások mutatták ki, hogy a fizikai és a mentális egészségben is komoly károkat okozhat, hogy ha nem tudjuk megfelelően kialudni magunkat.

 

Rendkívül fontos az elegendő alvás az életünkben. A mai rohanó világban, ahol a pörgés és a gyorsaság állandó, a munkában és a magánéletben is szeretnénk maximálisan teljesíteni és megfelelő időt kell biztosítanunk az alvásra is.

 

pexels-andrea-piacquadio-3771069.jpg

 

Az elegendő pihenés a boldog és kiegyensúlyozott élet titka. Természetesen mindenki számára más, de egy átlagember számára a 7-9 óra alvás naponta optimális. Van olyan, aki ennél jóval kevesebbet tud csak alvással tölteni.

 

A kialvatlanság azonban nagyon nagy árat követel. Testi és lelki egészségünk is megszenvedheti. A kapcsolataink és a munkahelyi teljesítményünk is romolhat miatta. Ha elfoglaltságaink az éjszakába nyúlnak hiába próbáljuk majd napközbeni alvással kompenzálni. Nem tudja számunkra ugyanazt a pihenést nyújtani.

 

Régi bölcsesség, aki korán kel aranyat lel. Ha a modern korra fordítjuk le a jelentését azt jelentheti, hogy ha megfelelő időben, kipihenten ébredünk, ráérősen és nyugodtan és kiegyensúlyozottan tudjuk elkezdeni a napot.

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4917979436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása