Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Erre büszke Jordánia Királyi Filmbizottságának ügyvezető elnöke

2022. november 15. 14:41 - RottenBiller

Az Oscar-díjas Dűne második részének forgatására visszatért a stáb Jordániába

tchalamet.jpg

 

 

A Dűne: Második rész című filmet Jordániában forgatják. A Jordan Vasárnap című kiadvány a Jordán Királyi Filmbizottság közlése szerint megírta, hogy az Oscar-díjas Dűne című film forgatása zajlik Wadi Arabában és a délkeleti sivatagban.

 

A Lenedary Pictures és a Warner Bross Pictures gyártása során Jordániában forgatták a várva várt második rész jeleneteit. A helyi stábtagok csodálatos erőforrásokat szolgáltattak a gyártás során, a logisztika és a filmkészítés támogatása kiemelkedő volt, a producer által adott interjú szerint.

 

Az Királyi Filmbizottság ügyvezető igazgatója nagyon örült, hogy a Dűne visszatért Jordániába. A visszatérés bizonyítja azt, hogy Jordánia egyedülálló forgatási célpontokkal és tehetséges helyi stábtagokkal rendelkezik.

 

A film jelentős támogatást kapott a helyi hadseregtől, továbbá készpénzvisszatérítésben és adózási mentességben is részesült. A "Dűne: Második rész" szereplői közé tartozik Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Florence Pugh, Austin Butler, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Dave Bautista, Lea Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling és Javier Bardem.

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8017979146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása