Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Özvegység, tinédzser gyermekek nevelése, új identitás felfedezése...

2022. november 15. 14:52 - RottenBiller

A sorozat alkotója Michael Patrick King mondta, hogy az ajtó nincsen nyitva Kim számára a korábbi nyilatkozatai miatt

 ajlt-kim-sjp.jpg

 

Carrie, Miranda és Charlotte történetei folytatódnak az És egyszer csak… című drámai vígjátékban, amelyben a szereplők immár az ötvenes éveikben járnak és olyan új problémákkal szembesülnek, mint az özvegység Carrie esetében, a tinédzser gyermekek nevelése Charlottte esetében, illetve a többségi identitástól eltérő felfedezésben Miranda esetében.

 

A show kitalált történetein kívül a gyártás során megélt drámákról igen hangosan nyilatkozott a médiában Kim Cattrall és negatív tapasztalatait megosztotta a közönséggel. Kim Catrall a sorozatban a negyedik szerepet, Samantha szerepét alakította, aki egy igen sikeres PR guru volt.

 

2004-ben az Emmy díjátadón Kim Catrall külön ült a sorozat többi sztártagjától Sarah Jessica Parkertől, Cynthia Nixontól és Kristin Davistől. 2017-ben a Daily Mail számolt be arról, hogy a harmadik mozifilmet Kim követelései hiúsították meg.

 

Kim Catrall azonban nyilvánosan tagadta, hogy bármilyen követeléssel élt volna és már 2016-ban nemet mondott a felkérésre. Azóta ragaszkodik ahhoz, hogy többet nem fogja játszani Samantha szerepét.

 

 

"A válasz egyszerűen az volt, hogy köszönöm, de nem, jó vagyok. Ez nem a több pénzről szól. Nem több jelenetről van szó. Nem ezekről a dolgokról van szó. Ez egy világos döntésről szól, egy felhatalmazott döntésről az életemben, hogy befejezem az egyik fejezetet, és elkezdek egy másikat... Ez egy nagyszerű rész. Eljátszottam a célvonalon túl, aztán néhányan, és imádtam."

 

Kim Catrall úgy nyilatkozott, hogy soha nem voltak barátnők a sorozat készítői, szerinte szebb is lehetett volna a kapcsolatok. Sarah Jessica Parker pedig úgy reagált, hogy ő nem így emlékezik vissza a közös élményekre és Kim „összetörte a szívét.”

 

2019 augusztusában Kim megismételte a kijelentést, hogy soha többé nem fogja játszani Samanthát. A Guardiennek nyilatkozott: "Nem értettem, miért nem cserélnek le egy másik színésznőre ahelyett, hogy időt vesztegetnének a zaklatásra. Nem, nem"

 

2021-ben jelentették be az És egyszer csak… című sorozatot, a fentiek alapján már senkit nem lepett meg, hogy Samantha nem jelenik meg a képeken. Kim Jones átvette a Glamour Women of the Year Awards díjat és azt mondta "Ez történik, amikor oda mész, ahol ünnepelnek, és nem oda, ahol megtűrnek" - mondta Kim hegyesen a tömegnek.

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

 

 

Ezt az idézetet az Instagramon is megosztotta, a követői pedig olvastak a sorok között, ugyanakkor nem mindenki állt azonos oldalon. Voltak, akik felszólították, hogy hagyja abba a nyilvános sárdobálást. A sorozat alkotója Michael Patrick King kijelentette, hogy az ajtó nincsen nyitva Kim számára a korábbi nyilatkozatai miatt.

 

"Nagyszerű, hogy Samantha van. Nincs reális elvárásom azzal kapcsolatban, hogy Kim Cattrall valaha is újra megjelenjen." – tette hozzá a Michael, utalva arra, hogy Carrie SMS-ben kommunikál Samantha-val és Samantha nagyon szép virágot küldött a filmbéli történet szerint az első évadban.

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8017979150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása