Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Gyönyörű arany színű ruhában fotózták forgatás közben

2022. november 17. 19:07 - RottenBiller

Ismét egy gyönyörű ruhában fotózták az And Just Like That…. főszereplőit Sarah Jessica Parkert és Cynthia Nixont.

pexels-arthur-brognoli-2260784.jpg

 

 

Ismét egy gyönyörű ruhában fotózták az And Just Like That…. főszereplőit Sarah Jessica Parkert és Cynthia Nixont. Carrie Bradshaw karaktere ismert arról, hogy a lehető legjobb divatérzékkel rendelkezik. A brooklyni Prospect Parkban forgatták az And Just Like That 2. évad egyik epizódját, a forgatásról készült képek pedig ismételten bejárták a sajtót.

 

Sarah Jessica Parker jelmeze olyan, mintha egyenesen a 80-as években készítették volna. Egy gyönyörű aranyszínű pöttyös ruha. Amelyen egy igazán forró rózsaszínű blézert is viselt a híres színésznő. Hatalmas szőke haját két csattal díszítették.

 

Sarah Jessica Parker a jelenetet a társsztár Cynthia Nixonnal forgatta, aki szintén egy igazán elegáns jelezt viselt. Parker egy lila magas sarkú cipőt viselt, míg Cynthia Nixon egy bőrcsizmát.

 

Az HBO sorozat ruhatárát hat évadon és két mozifilmen keresztül Patricia Field jelmeztervező alakította, aki azonban nem tért vissza az And Just Like That… című sorozatban, hiszen az Emily Párizsban című filmben dolgozott.

 

A rajongók véleménye megoszlik, van, aki úgy nyilatkozott: "Carrie nem így öltözött a sorozatban, a SATC-ban. Aki erre az új műsorra öltözteti, nagyobb költségvetéssel és egészen más kinézettel rendelkezik. Nem szeretem. Úgy néz ki, mint egy díszes hobo.”

 

Egy másik rajongó pedig azt írta: „"Szeretem Carrie Bradshaw-t, mindig is ilyen volt! Most néztem meg az egész sorozatot, és mindkét film és a stílusa MÉG MINDIG ikonikus.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr7817981458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása