Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Elizabeth Taylor előtt tisztelegnek a második évadban

2022. november 18. 14:21 - RottenBiller

Elizabeth Taylor hiányzott az And Just Like That… epizódjaiból

pexels-pixabay-162123.jpg

 

 

 

A SATC rajongók számára feltűnt, hogy a Kristin Davis által játszott Charlotte az AJLT sorozatban Richard Burton néven szólítja a kutyáját. Az Elizabeth Taylor nevű spániel pedig hiányzott az új sorozat epizódjaiból.

 

Az újságírók szerint, Elizabeth Taylor kiskutya valószínűleg elhunyt, a második mozifilm és az És egyszer csak… című sorozat eseményei között. Molly Rogers és Danny Santiago jelmeztervezők elárulták, hogy a második évad során tisztelegni fognak Elizabeth Taylor előtt.

 

A jelmeztervezők november 15-én posztoltak saját Instagram fiókjukban egy képet, amelyen Elizabeth Taylor szerepel és a felirat a kép mellett olvasható: „Charlotte folyosójának falán.”

 

Charlotte a hatodik évad folyamán küzdött a fogantatásért, amikor megkapta a kiskutyát és elkötelezett kisállat-szülővé vált, amikor pedig Elizabeth Taylor véletlenül teherbe esett és kiskutyái születtek.

 

Elizabeth Taylor előtti tisztelgés nem az egyetlen visszatérés lesz a második évadban. Korábban már hírt kaptunk arról, hogy Carrie a klasszikus Vivenne Westwood esküvői ruhát újra felveszi és abban megy ki az utcára.

 

Továbbá Carrie egykori kapcsolata Aidan Show karakterét játszó John Corbett színész jelentős, több epizódos szerepre szerződött a produkcióval.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1017982082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása