Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Hogyan készítsünk kapszulagardróbot férfiaknak?

2022. november 19. 13:11 - RottenBiller

Saját, egyéni stílusunk szerint felépített kapszulagardrób növelheti a magabiztosságunkat.

 pexels-erik-mclean-5120085.jpg

 

 

A kapszulagardrób egy szorosan szerkesztett ruhakollekció. Előnyeit nem csak a hölgyek élvezhetik. Képzeljük el azt, hogy James Bond számára egy olyan ruhaszekrény lenne szükséges, amely elfér a bőröndben és körbe utazhatja vele az egész világot.

 

Amikor indítjuk a reggeli rutint, nyitjuk a ruhaszekrényt és az tele van ruhákkal, de nem találjuk meg azt, amit fel kell vennünk. Ez egy igen bosszantó dolog. A kevesebb több filozófia alapján a kapszulagardrób minden ruhaigényt kielégít.

 

 

Miért szükséges a kapszula gardrób?

 

Ha egyszer is előfordult velünk az, hogy csak néztük a sok inget, nyakkendőt, nadrágot a szekrényben és gondolkodtunk azon, hogy melyiket is fogjuk felvenni, a kapszula gardrób tökéletes választás lesz számunkra.

 

Miért jó a kapszula gardrób?

 

 

Hogyan építsünk kapszula gardróbot férfiaknak?

 

Ha felépítünk egy olyan kapszulagardróbot, amely a saját, egyéni stílusunk szerint állítottunk össze, akkor növekedhet a magabiztosságunk. Lehetőségünk van arra, hogy a saját stílusunknak megfelelően, minden nap a lehető legjobban nézzünk ki és a ruhák viselése növelje az önbecsülésünket.

 

Nem érdemes kihagyni a férfi kapszulagardróbból ezeket a darabokat

 

A fekete öltönyt

 pexels-maria-orlova-4947746.jpg

A fekete öltönynek minden szekrényben jelen kell lennie. A legjobb, hogy ha időtlen stílust választunk, ennek köszönhetően több évre, évtizedre is kitart majd. Az öltönyt viselhetjük alkalmi öltözet részeként. A hétköznapi elegancia megteremtése véget viselhetjük, póló és farmer felett is.

 

A bőrkabátot

 pexels-dziana-hasanbekava-6851634.jpg

A bőrkabát vagy egy jó motoroskabátot viselhetsz a 20-as,30-as,40-es,50-es és a 60-as éveidben is és azon túl. Egy teljesen időtlen darabról van szó, ami a kapszulagardróbhoz tartozik!

 

A pólókat

 pexels-frame-kings-806626.jpg

Ha semleges színeket választunk a kapszulagardróbban, akkor nagyon jól tudjuk keverni őket. Egy fehér pólót szinte bármivel párosítani tudunk.

 

 

Az ingeket

 pexels-andrea-piacquadio-3760263.jpg

Akkor is szükségesek az ingek, hogy ha nem szükséges a munkánkhoz az irodai megjelenés. Fontos, hogy megtaláljuk azt a textúrát és azt a szabásformát, amelyet szívesen viselünk.

 

A farmert

 pexels-neosiam-603022.jpg

Fekete, sötétkék és kék farmer soha nem megy ki a divatból.

 

Az öveket 

pexels-hong-son-4523903.jpg

Az öveknek rendkívül fontos funkciója van, azonban figyeljünk oda arra, hogy a remek funkcióján túl az esztétikája is megfelelő legyen. Az egész ruházatunkat és megjelenésünket igazán csiszolttá teheti, ha megfelelő kinézetű öveket választunk.

 

Cipő

 pexels-mnz-1639729.jpg

A kapszulagardrób megteremtéséhez három lábbelit tervezzünk. Fekete, barna vagy fehér a semleges színek. Ha például fehér tornacipőnk van, akkor szinte bármihez párosíthatjuk.

 

Kalap

 pexels-cottonbro-studio-8427383.jpg

Legyen megfelelő választékunk kalapokból is.

 

 

 

Egy egész szekrényt felépíteni a nulláról kezdve igazán jó szórakozás lehet, egyben nagyon nagy munka is. Azonban mindenki rendelkezik meglévő ruhaszekrénnyel. Egyáltalán nem az a feladat, hogy minden ruhát kidobjunk és újrakezdjük az egészet. Sokkal inkább a meglévő ruhatárral kell dolgoznunk.

 

Le kell tisztítani. Ki kell válogatnunk a kedvenc darabokat. Meg kell találnunk az okát, hogy miért kedvelünk egy adott darabot és ezzel a saját személyes stílusunkat is definiáljuk. A kapszulagardrób felépítése során az egyik legnagyobb előny, a saját személyes stílusunknak a megtervezése és tudatos felépítése, képviselete.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6217982666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása