Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Hogyan tudunk tudatosan vásárolni és egyedivé válni?

2022. november 19. 15:22 - RottenBiller

Építsd fel a saját stílusodat és fejezd ki azt egy kapszula ruhatár segítségével!

 pexels-cottonbro-studio-5851774.jpg

 

A téli hónapok közeledtével egyre közelebb kerülünk a téli öltözködés praktikumához és gyakorlatához. Miközben a ruhatárunkat egyre inkább a téli darabok jellemzik, fontos feltennünk magunknak a kérdést, hogy milyen módon szeretnénk újítani a megjelenésünkön.

 

Legyen szó akár a teli, hideg napokon viselt ruhához vagy akár lehet szó arról, hogy előre gondolkodunk és a 2023-as tavaszi/nyári időszakban szeretnénk a stílusunkat még inkább formába hozni, a megújulás során figyelnünk kell arra, hogy tudatosan vásároljunk és egyediek legyünk.

 

Impulzusvásárlás jelentése az, hogy megveszünk egy csomó olyan dolgot, amelyet nem terveztünk, igazából nem is szeretjük annyira, így nem használjuk sokat. A vásárlás valamilyen kiszámíthatatlan impulzus hatására történt, vagyis nem előre megfontolt, tudatos vásárlói mérlegelés alapján dőlt el.

 

pexels-max-fischer-5872348.jpg

 

 

Az impulzusvásárlásra akkor kerül sor, amikor nem gondoltuk át előre tudatosan, hogy mit szeretnénk. Külső hatás, inger ért bennünket, amely általában egy hatásos reklámkampány része, és a terméket ennek köszönhetően beletesszük a vásárlókocsiba és a kasszánál kifizetjük.

 

Az impulzusvásárlás nem feltétlenül jelent problémát abban az esetben, hogy ha tudatosan eldöntjük, hogy van egy kis plusz pénzünk, amit most elköltünk, mindenféle olyan termékre, amely a pillanatnyi örömünket szolgálja.

 

Azonban, ha nem tudatosan döntöttük el az impulzusvásárlást, akkor kellemetlenségek érhetnek minket, hiszen elveszítjük a kontrollt a pénztárcánk felett. A legjobban úgy tudjuk elkerülni az impulzusvásárlást, hogy ha a bevásárlás előtt végig gondoljuk, hogy mit szeretnénk venni, pontosan tudjuk, hogy mire van szükségünk és arról listát készítünk.

 

A bevásárlás során pedig ragaszkodunk a listánkhoz.

 

 

 

 

Hogyan vásároljunk tudatosan ruhákat? 

 

pexels-mariana-kurnyk-1933838.jpg

 

Mindenki szeret jól kinézni. Mindenki szeret úgy felöltözni, hogy amikor végigmegy az utcán és ismerősökkel találkozik, akkor megdicsérjék és megállapítsák róla, hogy milyen csinos. Legyen szó akár ruháról, akár frizuráról.

 

Fontos azonban tudni, azt, hogy a kívánt hatást hogyan érhetjük el. A legjobb, hogy ha kapszula gardróbot alakítunk ki. Ennek köszönhetően a ruhaszekrényünkben olyan darabok lesznek, amelyek nagyon jól passzolnak a saját egyéniségünkhöz, és egymással is környű variálni a darabokat.

 

pexels-cottonbro-studio-6070175.jpg

 

A fenntartható divat elveit is megvalósítjuk a kapszulagardrób létrehozásával, továbbá az uralmunk alá vonjuk azt, hogy a ruhásszekrényünkbe milyen darabok kerülnek be. A legizgalmasabb része pedig a saját stílusunk felfedezése és a megtalált személyes stílusunk, egyéniségünk kifejezése.

 

Abban az esetben, ha felépítünk egy a saját stílusunknak megfelelő kapszulagardróbot, akkor minden nap olyan ruhát és divatkiegészítőket fogunk viselni, amelyek tökéletesen formába hoznak, kifejezik az egyéniségünket és az önbizalmunk is növekedhet ennek hatására.

 

pexels-lisa-fotios-2412353.jpg

 

 

Nem utolsó sorban, hogy ha felépítettük a saját stílusunkat elméletben, majd azt egy kapszulagardrób létrehozásával a valóságban is kifejeztük, akkor tudatosabbak leszünk a ruhák és a divatkiegészítők vásárlása közben és elkerülhetjük az impulzusvásárlás okozta kellemetlenségeket.

 

A jövőben nem a reklámkampányok fogják megmondani, hogy milyen ruhadarabokat viselünk és vásárolunk meg, helyette a saját magunk által felépített rendszerben a saját kedvünk szerint alakítjuk a divattermékek beszerzését.

 

 

pexels-ivan-oboleninov-211024.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8417982800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása