Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Hogyan valósítsuk meg otthonunkban a Vintage stílust?

2022. november 19. 15:38 - RottenBiller

Ha megvalósítjuk a Vintage stílust az otthonunkban, nyilvánvalóan az ruháinkat is szeretnénk hozzá igazítani

pexels-charlotte-may-5824520.jpg

 

Amikor a Vintage stílust alkalmazzuk akár az öltözködés, akár a lakberendezés terén, akkor nem teszünk mást, mint egy nagyon izgalmas utazást valósítunk meg, egy elképzelt, régi világba, ahol a tökéletlenség szépséggé változott.

 

A Vintage stílus romantikus hangulatot teremt, olyan ruhákat értünk alatta vagy olyan tárgyakat, amelyeken meglátszik az idő múlása. Gondoljunk teljesen nyugodtan a kopott, régi farmernadrágokra vagy nagy kabátokra. Esetleg a régi bútorokra, nyílászárókra, száraz világokra, hogy ha az otthonunkról van szó.

 

A Vintage a 80-as, illetve a 90-es években kezdett népszerűvé válni. Rachel Ashwell 1996-ban írta meg Shabby Chic című könyvét. Rachel tévés stylistként és díszlettervezőként kezdte a karrierjét Angliában, majd Amerikába költözött, ahol saját üzletet nyitott.

 

A bolhapiacokon vásárolt régies megjelenésű tárgyakat, majd azokat megfelelő formába hozta és árulta az üzletében. Annyi vásárlója lett, hogy alig tudta kielégíteni a keresletet. Napjainkban a Vintage ismét népszerű és egy olyan stílust jelent, amelyre nem kell vagyonokat elkölteni.

 

Íme néhány kép, amely megmutatja milyen gyönyörű lehet egy Vintage stílusban berendezett otthon és ha kedvet kaptunk hozzá, akkor nyilvánvalóan az öltözködésünket is szeretnénk Vintage stílushoz igazítani. Ezzel nem csak rendkívül egyedi stílust adhatunk a megjelenésünknek, de a fenntartható divat megvalósítása érdekében is sokat teszünk.

 

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Rita Lavoe (@ritalavoe)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4517982816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása