Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Mit jelent a minimalista divat?

2022. november 19. 13:33 - RottenBiller

A téma a szükséges elemekre csökken, mindent lecsupaszítunk az alapvető minőségre és elérjük az egyszerűséget

 red-lips-g6b1ac7dbc_1280.jpg

 

 

Elképzelhető, hogy a minimalista divat a boldogabb és fenntarthatóbb életmód kulcsa? A minimalista divat nem jelent mást, mint, hogy minimális mennyiségű ruha található meg a szekrényedben és azok nagyon jól néznek ki és örömet okoznak számodra, mikor viseled.

 

A minimalizmus arról szól, hogy a felesleget visszacsupaszítjuk. Csak azokat a dolgokat hagyjuk meg, amelyek valódi örömöt és értéket nyújtanak. A minimalista divat szerint a számodra örömöt okozó ruhák találhatóak csak meg a szekrényedben, minimális számban.

 

 

pexels-cottonbro-studio-7670023.jpg

 

 

A minimalista művészeti mozgalom az 1960-as években indult. Az absztrakt expresszionizmus és a modernizmus elleni reakcióként tekintenek rá. A minimalizmus alkalmazása során a téma a szükséges elemekre csökken, mindent lecsupaszítunk az alapvető minőségre és elérjük az egyszerűséget. A képzőművészetben általában minimal art vagy literalist art néven emlegetik.

 

pexels-_-4063519.jpg

 

 

 

A minimalista stílus szerint pedig a fő elv az, hogy legyen egyszerű. Áramvonalas formák, kis színválaszték és klasszikus egyszerűség.

 

A fő cél a divat lassítása

 

A minimalista szubkultúra szerint vásárolj kevesebbet, válaszd meg jól és legyen tartós. A fast fashion elképesztő módon szennyezi a környezetet és etikátlan kereskedelmi magatartást valósít meg, amely ellen különböző módon védekezhetnek a tudatosabb vásárlók.

 

Ahelyett, hogy a megtakarított pénzedet feláldoznád, hogy megvásárold minden héten a legjobb és legdrágább trendi ruhákat, majd egy-két viselet után a szemetesbe dobd, inkább építsd fel a saját stílusod szerinti minimalista kapszulagardróbot.

 

A fő cél az egyéniség megtalálása és képviselete

 

 

pexels-anna-khomutova-5704187.jpg

 

 

Amennyiben sikerül felépítened egy olyan minimalista kapszulagardróbot, amely megfelel a saját egyéniségednek és a saját egyéni stílusodnak, akkor minden nap olyan ruhákban fogsz járni, amelyek örömet okoznak.

 

Kihangsúlyozzák a stílusodat és megfelelő megabiztossággal fogod viselni őket. Ezen túl, sokat teszel a fenntarthatóságért és csökkented a stresszt az életedben, hiszen nem azzal kezdődnek a reggelek, hogy nehezen megtaláld a ruhatáradban azokat a darabokat, amelyeket adott nap viselni fogsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr3217982698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása