Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Így növeld az önbizalmadat

2022. november 20. 21:31 - RottenBiller

Néhány egyszerű lépés az önbizalom fejlesztéséért

pexels-nina-uhlikova-725255.jpg

 

Az önbizalom fejlesztése egy egész üzletággá fejlődött az elmúlt évek során. Sokan vannak, akik kisebb vagyonokat tudnak fizetni egy-egy tanfolyamért, amelytől azt remélik, hogy elhozza számukra az oly régóta várt változást és magabiztosságot.

 

Az igazság az önbizalommal kapcsolatban az, hogy a fejlesztését csak saját magunk tudjuk elvégezni. Nagyon jó dolog, hogy ha külső segítséget tudunk igénybe venni, a munka nagy részét azonban nekünk kell elvégezni.

 

Ebben a cikkben összeszedtünk néhány hasznos dolgot, amelyek rendkívül egyszerűek, mégis, ha becsületesen gyakoroljuk őket, akkor fejlesztheti az önbizalmunkat.

 

Mosoly

 

Állítsunk össze egy kapszula gardróbot, amelyet a saját stílusunk szerint építünk fel és alkalmazzuk benne a dopamin öltözködés szabályait is. Amikor megvan, reggel vegyünk fel egy csinos szettet, egy szép sminkkel és a legszebb mosolyunkkal indítsuk el a napot az utcán.

 

Nagyon nehéz mosolyogni akkor, amikor körülöttünk csupa szomorú embert látunk, ha igazán magabiztosak akarunk lenni, akkor ahhoz szükséges, hogy jól érezzük magunkat.

 

Egy egyszerű feladat

 

Egy egyszerű feladat, hogy egy tollat és egy papírt vegyünk elő és írjuk a lap tetejére azt a mondatot, hogy „Azért szeretem magam, mert…” majd soroljunk fel 10 dolgot.

 

Ha mind a 10 dolog egyből eszünkbe jutott, akkor az nagyon jó dolog, de ha nem ne adjuk fel. Szánjuk rá az időt arra, hogy összeszedjük a 10-et.

 

Megfelelő testmozgás

 

Egy nagyszerű önbizalom növelő módszer, magabiztosságot, határozott kiállást ad, ha rendszeresen sportolunk. Lehet szó kocogásról, otthoni tornáról vagy edzőteremről, vagy bármilyen sportról. A lényeg az, hogy csináld!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6317983666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása