Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Hogyan javíthatod a kapcsolatodat a munkatársaiddal?

2022. november 21. 12:19 - RottenBiller

3 tipp, amely segíthet abban, hogy jobb viszonyt ápoljunk a munkatársainkkal

 pexels-jopwell-2422293.jpg

Életünknek egy jelentős idejét töltjük a munkahelyünkön. Ebből adódóan tagjai vagyunk egy munkahelyi kollektívának és a munkatársainkkal együttműködve, velük kapcsolódva, velük közösen végezzük a munkánkat.

 

Az életünket meghatározza az álltalunk végzett munka, a munkahelyi légkör és a munkatársainkkal való kapcsolatunk. Egymást segítő, építő kapcsolatok akár évtizedes barátságokká is válhatnak. Azonban az is előfordulhat, hogy van olyan kollégánk, akivel nem szívesen töltjük együtt az időt.

 

Ebben a cikkben néhány olyan információt gyűjtöttünk össze, amelyeknek az elsajátítása segíthet abban, hogy jobb viszonyt ápoljunk a munkatársainkkal.

 

 

Önismeret

 

Mindenekelőtt saját magadat kell ismerned annak érdekében, hogy jól ki tudj jönni másokkal. Milyen gyengeségeid vannak? Mi az, ami boldoggá tesz? Másokat sem fogsz tudni tolerálni addig, amíg a saját hibáidat, erősségeidet nem ismered.

 

Vannak, akik személyiségfejlesztő tréningekre járnak, mások önismereti könyveket olvasnak, van, aki egy személyes coach segítségét kéri annak érdekében, hogy növelje az önismeretét.

 

Hogyan bánj másokkal?

 

Van egy közhelynek számító mondás, amely szerint úgy kell bánni másokkal, ahogyan szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Azokkal az emberekkel, akik úgy beszélnek velünk, amitől értékesnek és fontosnak érezzük magunkat, szívesen működünk együtt.

 

Ne vedd személyes támadásnak

 

Nem könnyű megvalósítani, azonban el kell fogadnunk azt, hogy vannak kiváló szakemberek, akik nem tudnak megfelelő kapcsolatot kialakítani az embertársaikkal. Ha ezt a gondolatot sikerül a magunkévá tenni, nem fogjuk rosszul megélni azt, hogy vannak, akikkel nem fogunk jól kijönni a munkahelyen.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4817984110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása