Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Ismered az arcjógát?

2022. november 21. 11:41 - RottenBiller

Néhány egyszerű arcjóga gyakorlatot otthon is kipróbálhat és gyakorolhat

pexels-anastasia-shuraeva-7663299.jpg

 

 

Az elmúlt években a világjárvány az egész világon az embereket bezárta az otthonaikba. Minden olyan tevékenység, amely az otthonunkban volt végezhető, virágzásnak indult.

 

Egy ilyen, felívelő népszerűségnek örvendő arcfiatalító eljárás az arcjóga. Az arcjóga egy olyan bőrfiatalító megoldás, amit otthon is el tudunk végezni, saját magunk.

 

Mi az arcjóga?

 

Az arcjóga gyakorlatok az arcizmok erősítésére és az arcbőr feszesebbé tételére szolgálnak. Az arc átmozgatásával hasonló eredményeket érünk el, mint a jóga során a testünk átmozgatásával.

 

Az arcjóga gyakorlásával az arcizmok új erőre kapnak és az arcunk egyre feszesebb és szebb lesz. Az arcjóra egy teljesen természetes módszer, azok számára ajánlott elsősorban, akik beavatkozások nélkül szeretnék megtartani a szépségüket.

 

Hogyan működik az arcjóga?

 

Az arcjógára tekintsünk úgy, mint egy erősítő edzésre, amelyet az arcizmok és a nyakizmok számára végzünk. Az arcjóga serkenti az arcizmokat, segíti azok feszességének javítását. Fokozza a bőr véráramlását.

Csökkenti az arcizmok terhelését, feszültségét, amelyet a nap folyamán gyűlnek fel. Az arc kulcsfontosságú pontjainak ellazítását segítik a gyakorlatok, azokat a pontoknak az ellazítását, amelyek hajlamosak feszültté válni.

 

Mit kell tudni az arcjóga gyakorlatokról?

 

Ellentétben más típusokkal, az arcjógának nem létezik egy szabványos arcjóga sorozata, amelynek minden lépését követni kell. Sokkal inkább az jellemző az arcjógára, hogy rengeteg különböző gyakorlat létezik.

 

Néhány egyszerű arcjóga gyakorlatot otthon is kipróbálhat és gyakorolhat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi az, amire mindenképpen figyelni kell?

 

Az arcjógát biztonságos kipróbálni, addig, amíg könnyedén veszi és nem húzza túl sokat a nyakát és nem használ túl nagy nyomást. Az arcjóga gyakorlásával kevésbé tűnik majd feszültnek és frissebbnek tűnik majd.

Az arcjóga során nyújtsuk és feszesítsük az izmokat anélkül, hogy ráncosítanánk a bőrt. Egy nem mérgező módszer, a fiatalabbnak tűnő megjelenés elérésére.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8517984072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása