Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Íme, egy örök klasszikus ruhadarab

2022. november 28. 15:40 - RottenBiller

A francia nők odavannak érte: az elegáns megjelenés alapdarabja, de a sportos öltözet felett is viselhető

marcel-strauss-a5ey9en1a3y-unsplash.jpg

 

Van, aki nagyon szereti, más pedig ki nem állhatja. Akármelyik csoportba is tartozol egy dolog teljesen biztos, 2022-ben beköszöntött a tél. Az időjárás egyre hidegebbre fordul az öltözködés során egyre több rétegre lesz szükség.

 

A megjelenésünk legfontosabb darabja a kabát lesz. Egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan néz ki, hogy milyen kabátot viselünk, hiszen ez a legfelsőbb réteg, amikor az utcán közlekedünk. Létezik azonban egy olyan kabát, amely nem tartozik azok közé a darabok közé, amelyek csak most trendiek és soha többé nem fogod viselni.

 

 

 

 

Egy időtálló stílus, örök klasszikus a szövetkabát. Elegáns megjelenés, de a sportos öltözet felett is viselhető és az Olsen ikrek is rajonganak érte. 2022 telén a fekete szín kiemelkedik, a francia nők is odavannak a fekete szövet kabátért. Abban az esetben, hogy ha nem rendelkezel ilyen fekete szövetkabáttal nem kell sokat számolnod, mert minden árkategóriában elérhető.

 

 

 

 

Hogy ha pedig 2022 végén elkapott a kreatív éned és úgy döntesz, hogy inkább saját magad készíted el, akkor az alapok elsajátításán túl néhány komolyabb ruha készítésének kipróbálása után akár saját magad is megalkothatod saját fekete szövetkabátodat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr3917989612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása