Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Divattrendek a catwalkról

2023. február 13. 16:03 - RottenBiller

Divattrendek a catwalkról

 

A divat világa folyamatosan változik, és a catwalk a legjobb hely a divatirányzatok megtekintésére. Az új divattrendek bemutatása a kifutókon kezdődik, és azokból inspirálódnak a divattervezők, a márkák és a végül a vásárlók. Ha szereted a divatot, és kíváncsi vagy, melyik stílust fogják követni a divatista emberek idén, akkor jó helyen jársz!

 

divattrend-catwalk-001.jpg

 

Az év legfontosabb divatbemutatói közé tartozik a New York-i Divatheti, a Milánói Divatheti és a Párizsi Divatheti. Az elmúlt év legújabb trendjeit mutatjuk be neked, hogy képben legyél, melyik stílust érdemes követned idén.

 

divattrend-catwalk-002.jpg

 

 

Az egyik legnépszerűbb trend a kék szín, amely minden formában megjelent a catwalkon. Az élénk kék színek mellett a lágyabb, édesebb árnyalatok is népszerűek. A másik népszerű trend a rövid, könnyed ruhák, amelyeket sokan társítanak a nyárral. Az áttetsző anyagok és a vékony szegélyek is divatba jöttek, és jól fognak mutatni a melegebb időjárásban.

 

divattrend-catwalk-003.jpg

 

 

Az álló gallér nagyon népszerű volt a catwalkon, és ez a trend idén is folytatódni fog. Az álló galléros darabokat sokféle módon lehet kombinálni, például egy elegáns szoknyával vagy egy könnyed nadrággal.

 

 

divattrend-catwalk-004.jpg

 

A divat világában a kézműves minták is divatba jöttek. Az egyedi, kézzel készített darabok nagyon népszerűek lesznek idén, amelyek különlegessé teszik az öltözékedet.

 

divattrend-catwalk-005.jpg

 

Az év divattrendjeinek bemutatása mindig nagyon izgalmas, és ezek a trendek közül néhányat te is követhetsz. Az új trendek bemutatása a catwalkon kezdődik, és azok inspirálnak minket, hogy követni tudjuk őket az év folyamán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8418048534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása