Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Minden ruhaszekrény alapdarabja

2023. április 09. 12:15 - RottenBiller

Hogyan készítsünk pólót?

hogyan-keszitsunk-polot-03.jpg

 

 

A póló eredete a 19. század végére nyúlik vissza, amikor is az amerikai haditengerészet bevezette a pólóinget a matrózok ruhatárába. A pólóingek könnyű pamut anyagból készültek, és a matrózok számára kényelmes és praktikus megoldást jelentettek a nehéz munka során.

A pólóingek a 20. század elején népszerűségre tettek szert az Egyesült Államokban, különösen a sportolók és az aktív életmódot élő fiatalok körében. Az 1920-as években a pólóingeket már különféle sportokhoz is viselték, például teniszhez vagy golfozáshoz.

 

 

Hogyan készítsünk pólót?

 

Az 1930-as években a pólók elkezdtek színesek lenni, és rájuk kerültek a sportolók nevének és logójának feliratai is. A második világháború alatt a pólóingek széles körben elterjedtek a hadseregben is, és a hadsereg és a haditengerészet is előszeretettel használta őket.

Az 1950-es években a pólók a popkultúra részévé váltak, és az ifjúsági kultúra új stílusikonjaivá váltak, mint például James Dean vagy Marlon Brando. A pólók azonban továbbra is sportos viseletként tartották meg a helyüket.

Az 1960-as években a pólók még többféle mintával és színnel jelentek meg, és a hippikultúra részévé váltak. A pólókra kerültek a békemozgalom, a pszichedelikus zenék és más hasonló üzenetek grafikái.

Az 1980-as évektől kezdve a pólók divatruhákká váltak, és a divatvilág is felismerte a pólók lehetőségeit. A pólók különböző fazonokban, színekben és mintákban kaphatók, és a divattervezőknek és márkáknak köszönhetően egyre újabb és trendibb stílusokban jelennek meg.

A póló tehát az évtizedek során átalakult a praktikus és sportos viselettől a divatos és sokoldalú ruhadarabbá, amely a mai napig népszerű a világ minden táján.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr3718098464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása