Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Tegyünk szert kézzelfogható előnyre!

2022. november 08. 13:13 - RottenBiller

Tudjuk meg, hogy hogyan beszélgetnek saját magukkal a sikeres emberek!

pexels-august-de-richelieu-4427630.jpg

 

 

Nagyon sok önfejlesztő irodalom szól arról, hogy találjuk meg a belső hangunkat és beszélgessünk vele pozitív hangnemben. Az igazság ezzel kapcsolatban az, hogy minden ember nap, mint nap megteszi. Teljesen természetes módon. Mindenkinek vannak olyan belső gondolatai amelyeket nem mondanak ki.

 

A folyamatos belső beszélgetésnek azonban általában a jelentős része negatív hangvételű. „Erre képtelen vagyok.” „Ez is csak velem történhet meg.” „Mi a baj velem?” „Mit rontottam el már megint?” „Biztos, hogy nem sikerül.” „Ez lehetetlen.” „Mit fognak szólni, ha ez kiderül rólam?”

 

pexels-alexander-suhorucov-6457570.jpg

 

Amikor ezeket a gondolatokat futtatjuk a fejünkben, az érzéseink szerint reagálunk a világra. A belső hang és a saját magunkkal folytatott kommunikáció az önmagunk, gondolataink meghallásából és az arra adott reakcióinkból áll.

 

Épp itt az ideje annak, hogy megtudjuk, hogy a hatékony vezetők, a sikeres emberek, hogyan beszélnek saját magukban! „Ügyes voltam.” „Majdnem sikerült.” „Egyre jobb vagyok.” „Jó úton haladok.” „Hamarosan meglesz az eredmény.” „Az úton a saját célom felé haladok.” „Megvan.”

 

pexels-dziana-hasanbekava-7063778.jpg

 

 

Tehát pozitívan és nem negatívan gondolkodnak a hibáikról. Olyan edzőnek kell lennünk saját magunk számára, amilyet magunknak szeretnénk. Kegyelmet adjunk magunknak és bátorítsuk magunkat. Igaz ez nem könnyű. Sokan vagyunk, akik nagyképűnek érezzük, hogy optimista és bátorító megjegyzéseket mondogassunk saját magunknak.

 

Azonban ha elsajátítjuk ezt a módszert, akkor az csökkenthetjük a streszt és energiát adhatunk magunknak, növelhetjük az elégedettségünket és kézzelfogható előnyökre tehetünk szert.

 

 

pexels-dapo-abideen-5528903.jpg

 

Találd meg a saját stílusodat!

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!
Címkék: siker életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6317973338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása