Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Hogyan válasszuk ki a megfelelő és stílusos téli kabátot?

2022. november 20. 21:32 - RottenBiller

Ha meglepnénk magunkat egy új téli kabáttal, ezeket ne felejtsük el

 pexels-lukas-rychvalsky-670720_1.jpg

 

 

A téli hónapok során meg kell találnunk a megfelelő télikabátot. Amennyiben az elmúlt évben megfelelően elcsomagoltuk, akkor mostanra elő kellett kerülnie. Azonban, ha úgy döntünk, hogy 2022-ben még egy új télikabáttal lepjük meg magunkat, akkor az alábbiakról ne feledkezzünk el.

 

Vízálló kabát

 

Győződjünk meg arról, hogy a kabát vízálló. A címke ellenőrzésével megtudhatjuk, hogy az adott darab vízálló-e. A téli hónapokban a legjobb választás egy vízálló kabát. A címkén azt az információt is fel kell tüntetni, hogy mennyi réteg vízálló anyag borítja a kabátot.

 

Szigetelés

 

Válaszon olyan szigetelést, amely melegen tartja a téli hónapokban. Háromféle szigetelés típus létezik. Ezeket az angol down, synthetic és pile fabric szavakkal írhatjuk le. A down kiválóan alkalmas a téli hónapokban a melegség biztosítására, azonban nem bírja olyan jól a nedvességet.

 

A synthetic jobban ellenállnak a nedvességnek, idővel azonban gyorsabban kopnak. A pile fabric vízálló és hosszabb ideig tart, azonban nehéz vastag bevonatot készíteni.

 

Cipzárak ellenőrzése

 

A cipzárak és a mandzsetták ellenőrzése fontos, bizonyosodjon meg arról, hogy kiváló minőségű anyagból készültek és tartósak.

 

A saját stílus megtalálása

 

Találd meg azt a darabot, amely tökéletesen megfelel a saját stílusodnak. A hosszú kabátok nagyon népszerűek. A hosszú fekete szövetkabát bármilyen típusú ruha fölött viselhető.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2117983662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása