Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Az És egyszer csak... 2. évad sokkal vidámabb lesz

2022. november 11. 15:17 - RottenBiller

Függetlenül a kritikáktól az És egyszer csak... rekordnézettséget ért el...

sjp-satc-ajlt.jpeg

 

Amikor az HBO Max bejelentette, hogy majdnem két évtizeddel a Szex és New York fináléját követően érkezik az És egyszer csak… című sorozat mindannyian meglepődtünk. Az első évad első epizódja nagyon szomorúan indult.

 

Az addig bohókás és kislányos Carrie Bradshaw, akit Sarah Jessica Parker alakít, rendkívül reménytelen jövő elé tekintett, amikor Mr. Big meghalt és az addig vígjátékként ismert sorozat drámai vígjátékká változott, hiszen az elvesztett szeretett személy temetésével folytatódott a történet.

 

Az első évad vegyes fogadtatásban részesült. Azonban rengeteg rajongó volt, aki reménykedett abban, hogy a drámai fordulat és a vegyes kritikák után a sorozat folytatódni fog. Nekik nem kellett csalódniuk, az HBO megrendelte a folytatást. Sarah Aubrey az HBO Max vezetője a Variety-nek adott interjúban elmondta:

 

A 2. évad sokkal örömtelibb lesz. Úgy fogalmazott: "Amit ebben az évadban látsz, az az, hogy ezek a karakterek mind magukévá teszik az életet. Ez egy nagyon örömteli évad, és úgy gondolom, hogy bizonyos szempontból olyan, mint az ikonikus "Szex és New York" epizódok."

 

Az első évadban Carrie Bradshaw gyászol. Igaz, hogy a korábbi szeleburdiság szertefoszlott és drámai pillanatoknak lehettek tanúi a nézők, akik tíz epizódon keresztül együtt érezhettek a főszereplővel, akinek az élet legrosszabb eseményével kellett megküzdenie, azzal, amikor meghal valaki, akit szeret.

 

Sarah Aubrey nyilatkozta a Variety-nek, hogy a következő évadban sokkal élénkebb eseményekre számíthatunk. "Abban, ahogyan a karaktere mindig is készen állt a következő kalandra vagy a következő szerelemre, a következő barátságra a városban, ezt tényleg érzed ebben a szezonban."

 

Függetlenül attól, hogy az első évad milyen kritikákat kapott, rekord nézettséget ért el. Igaz a Samantha rajongók nagy hiányt szenvednek el, Carrie, Miranda és Charlotte történetei továbbra is felkeltik az emberek érdeklődését.

 

"Büszkék vagyunk arra a munkára, amelyet Michael Patrick King és csodálatos íróink, producereink, szereplőink és stábunk végzett annak érdekében, hogy ezek a történetek a képernyőre kerüljenek. Alig várjuk, hogy a rajongók lássák, mi vár ránk a 2. évadra." Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8917976044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása