Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Hogyan építsünk téli kapszula gardróbot?

2022. november 20. 13:43 - RottenBiller

Szezonális kapszula gardrób kialakítása

teli-kapszula-gardrob.jpg

 

 

Megérkeztek a téli hónapok, a december, január, február hidegebb időjárást hoz és persze a várva várt ünnepi időszakot. A december hónap az év utolsó hónapja, amikor az ünnepek között remélhetőleg kipihenhetjük magunkat.

 

Az ünnepi készülődés sok tennivalót kíván, a szeretteinkkel történő találkozás remélhetőleg mindenki számára meghitt pillanatokat eredményez. Majd az év utolsó napján egy kiadós ünneplést követően a következő évbe lépünk.

 

Magunk mögött hagyjuk a 2022-es évet és új energiákkal indulunk a következő évben. Remélhetőleg a ruháink viselése a téli szezon során örömet okoznak számunkra. Ehhez tökéletes választás, hogy ha felépítünk egy olyan téli kapszula gardróbot, amelyben olyan darabokat találunk meg, amelyek tökéletesen illenek a saját stílusunkhoz és a dopamin öltözködést is megvalósítják

 

 teli-kapszula-gardrob-kapucnis-kabat.jpg

 

Téli kapszula gardrób?

 

Tekintettel arra, hogy a kapszula gardrób építése során arra törekszünk, hogy csökkentsük a ruháink számát. Csak olyan darabokkal rendelkezzünk, amelyek a kedvenceink, amiket szeretünk viselni így nagyon jó lehetőség, ha összeállítunk egy téli, szezonális kapszula gardróbot.

 

 

Milyen előnye van a kapszula gardróbnak?

 

A kapszula gardróbnak számos előnye van. A legkézenfekvőbb, hogy megkönnyíti a ruhák összeállítását, hiszen gondosan olyan darabokat válogattunk, amelyek tökéletesen párosíthatóak egymással.

 

A kapszula gardróbba csak olyan darabok kerülhetnek be, amelyek tökéletesen kifejezik a saját stílusunkat. Ennek köszönhetően könnyen és gyorsan felöltözhetünk olyan darabokba, amelyek tökéletesen kifejezik a stílusunkat.

 

Amikor olyan ruhában lépünk ki az utcára, amely jól passzol hozzánk és általunk szeretett darabokban jelenünk meg, akkor a külvilág úgy fog ránk tekinteni, mint akinek az outfitje rendkívül összerakott. A magabiztosságunk is növekedhet, amikor a világ folyamatosan visszaigazolja, hogy milyen csinosak és fittek vagyunk.

 

Hogyan építsünk téli kapszula gardróbot?

 

Nincs annál bosszantóbb dolog, amikor a szekrény előtt állunk, keressük a megfelelő darabot, majd arra jövünk rá, hogy „nincsen mit felvenni”. Ismerős ez a bosszantó helyzet számodra?

 

 

1. LÉPÉS

 

A téli kapszula gardróbból el kell távolítani, minden olyan darabot, amely az átmeneti időjáráshoz tartozik. Ezeket a ruhákat gondosan csomagoljuk el, hiszen a következő évben még nagy hasznát vehetjük.

 teli-kapszula-gardrob-teli-oltozkodes.jpg

 

2. LÉPÉS

 

Keressük elő a múlt évben télen használt ruháinkat és elemezzük őket, hogy mennyire passzolnak a saját személyes stílusunkhoz. Elképzelhető, hogy néhány ruhától megszabadulnánk? Ne dobjuk a szemétbe őket, gondoljunk a fenntartható divatra és alkalmazzuk az elveit!

 

 

3. LÉPÉS

 

Milyen ruhák szerepelhetnek a téli kapszula gardróbunkban?

 

  • Hosszú téli kabát
  • Pulóver
  • Kötött pulcsi
  • Garbó
  • Kardigán
  • Kapucnis pulóver
  • Farmernadrág
  • Bőrnadrág
  • Nadrág
  • Csizma
  • Télicipő
  • Sapka, sál, kalap

 

 

 

4. LÉPÉS

 

Készítsünk egy listát azokról a darabokról, amelyeket be kell szereznünk. Gondosan tervezzük meg a téli ruhaszekrényt, annak érdekében, hogy az impulzusvásárlást a jövőben elkerülhessük.

 

 

5. LÉPÉS

 

Döntést kell hoznunk arról, hogy hogyan fogjuk beszerezni a darabokat. Vásárolhatunk Vintage ruhákat, de használtruhákat is. A bátrabbak pedig hozzáláthatnak ahhoz, hogy az alapok megtanulása után, saját ruhákat készítsenek.

 

 teli-kapszula-gardrob-sajat-stilus.jpg

 

A 2022/2023-as évek téli ruhaszezonja során felfedezhetjük a divatos réteges öltözködést. Hangulatos kötött ruhákat szerezhetünk be. A minimalista stílusnak megfelelően használhatjuk az alapszíneket. Azonban ne felejtkezzünk el a saját boldogságunkról sem.

 

A dopamin öltözködés során megtalálhatjuk a számunkra kedves színeket. Ha sikerül a kapszula gardrób kialakítása során alkalmazni a dopamin öltözködés szabályait is, akkor olyan ruhatárunk lesz, amelynek viselése javíthatja a hangulatunkat, a jókedvünket az egész tél folyamán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8717983350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása