Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Egyszerű hajtrendek, amelyek látványos változást hoznak

2022. november 14. 16:33 - RottenBiller

Remélhetőleg mindenkinek lesz lehetősége arra, hogy egy új frizurával kényeztesse magát

hajtrendek.jpg

 

 

Nem szükséges feltétlenül extravagáns frizurát bevállalnunk annak érdekében, hogy gyönyörűen nézzünk ki. Vannak olyan finomabb, lazább hajtrendek, amelyekkel igenis látványos átváltozást érhetünk el.

Az elkövetkező időszakban, a december, január, február a tél hónapjai következnek, ilyenkor szokás feldobni egy kis változatosságot. Teljesen mindegy, hogy az ünnepi szezonra vagy a szilveszterre gondolunk. A két ünnep között remélhetőleg mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy egy új frizurával kényeztesse saját magát.

Az alábbi Instagram képek a tanúi annak, hogy egy egyszerű hajvágás is nagyszerű változást hozhat. A legtöbb nő úgy van vele, hogy van egy olyan fazon, amely már jól működött neki és nem szeretne változtatni. Mások nagy örömmel keresik és próbálják ki a bevállalósabb hajtrendeket is.

Egy igazán jó fodrász tudja azt, hogy ha figyelembe veszik a hajszálak vastagságát, a haj tömegét, mennyiségét, a haj állapotát és a forgók elhelyezkedését milyen frizura állna jól nekünk. A megfelelő haj trend kiválasztása azért rendkívül fontos, mert a haj ad keretet az arcnak, ami nagymértékben befolyásolja a személyiségünkről kialakított képet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr9617978444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása