Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Timothée Chalamet ékszerdoboza

2022. november 16. 14:43 - RottenBiller

192 százalékkal növekedett a kapucnis pulóver eladása, miután Timothée viselte

timothee-chalamet-as-paul-atreides.jpg

 

 

 

A Vogue Timothée Chalamet legjobb ékszereiről publikált cikket. Timothée gyakran fényképezik úgy, hogy a csuklóján vagy a nyakán érdekes ékszereket visel. Előnyben részesíti az avantgárd és igen gyakran androgün megjelenésekhez jól illő darabokat.

 

Bogarak és csontok is előfordulnak azokban az ékszerekben, amelyeket Timothée Chalamet visel. Az utóbbi időkben egyre gyakrabban Chalamet igazi divatikonként a divat nagykövetének számít. Ezt a pozícióját pedig a divatkiegészítők, az ékszerek területén is fenntartja.

 

Chalamet varázsát fokozza a szép és izgalmas divatkiegészítők iránti érzékenysége. Egy egész generáció számára szívtiprónak számító amerikai színész ékszerdoboza rendkívüli kreativitásról és az esztétika iránti érzékenységről árulkodik.

 

Timothée átmeneti életet él, egyik szállodából a másikba költözik annak érdekében, hogy a különböző forgatásokon részt tudjon venni és nagyon komolyan veszi a mesterségét. A különböző divatmárkák pedig álmodni sem tudnak annál jobb nyilvánosságról, hogy Timothée Chalamet viseli egyes darabjaikat.

 

2019-ben, amikor a divatikon Timothée viselt egy kapucnis pulóvert, annak az eladása 192 százalékkal növekedett meg. A Gen Z fiatal tagjai pedig minden kétséget kizáróan meg fogják szerezni azokat az ékszereket, amelyek hasonlítanak ahhoz, amelyet a tinibálvány viselt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1617980158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása