Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Mit jelent a fiúválság?

2022. november 16. 15:24 - RottenBiller

A 2022-es nemzetközi férfinap témája a Férfiak és a fiúk segítése

pexels-fernando-cabral-3554374.jpg

 

 

A Dads4Kids Apaság Alapítvány úgy nyilatkozott, hogy a 2022-es téma kifejezetten hangsúlyozza a hat pillér egyikét, amely nem más, mint a férfiak egészsége és jóléte. A nemzetközi férfinap ünneplése során a férfinap hat pillérére koncentrálódik a figyelem.

 

  1. A pozitív férfi példaképek népszerűsítése, beleértve a munkásosztálybeli férfiakat is,

 

  1. A férfiak társadalomhoz és környezethez való pozitív hozzájárulásának ünneplése,

 

  1. A férfiak egészségére és jólétére összpontosítva,

 

pexels-andrew-neel-3132388.jpg

 

 

  1. A férfiakkal szembeni megkülönböztetés kiemelése, többek között a törvény alapján,

 

  1. a nemek közötti egyenlőség előmozdítása és a nemek közötti kapcsolatok javítása,

 

  1. Biztonságos világ megteremtése.

 

 

pexels-jeremy-bishop-3464601.jpg

 

 

A Dads4Kids Apaság Alapítvány szerint a 2022-es téma a többi pillérrel is kapcsolatban áll, akár közvetve, akár közvetlenül. Az alapítvány szerint ezt a téma leginkább egy olyan pontra világít rá, amelyet Dr. Warren Farrell: A fiúválság – Miért küszködnek a fiúk, és mit tehetünk ellene című könyvben vet fel.

 

A fiúk drámai módon hanyatlanak minden kulcsfontosságú mutatóban, amelyet Dr. Farell úgy fogalmazott meg, hogy fiúválság. A küldetésünk az, hogy segítséget adjunk az egyéneknek, családoknak, egyházaknak, közösségeknek, kisvállalkozásoknak és vállalatoknak, a nem kormányzati szervezeteknek és a kormányoknak is, hogy együttműködjenek a férfiak és a fiúk megsegítésében.

 

pexels-inzmam-khan-1134204.jpg

 

 

Ez az alapítvány hivatalos honlapján található, amelyben tevékenységükről írnak. Továbbá Cassie Jaye a The Red Pill igazgatója gondolatait is tartalmazza az oldaluk, amelyet 2017-ben egy TEDx előadáson mondott el: "Miután évekig kutattam és tényellenőrzést végeztünk a férfijogi aktivisták által elmondottak szerint, tagadhatatlan, hogy sok olyan emberi jogi kérdés van, amely aránytalanul vagy egyedülállóan érinti a férfiakat" - mondta Jaye a TEDx-en.

 

 

A nemzetközi férfinap arra ösztönzi a férfiakat, hogy tanítsák meg a fiúkat az férfiélet értékeire, jellemére és felelősségére. A nemzetközi férfinapot november 19-én ünnepeljük, így a novemberi hónap a férfiak egészségtudatosságának hónapja, a Movember felhívja a figyelmet az olyan egészségügyi kérdésekre, mint a prosztatarák, az öngyilkosság megelőzése és a mentális jólét.

 

 

pexels-pavel-danilyuk-6339330.jpg

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr7217980218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása