Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Ettől félnek Sandra Bullock rajongói

2022. november 15. 14:38 - RottenBiller

Ez történik Sandra Bullock színésznővel Az elveszett város című filmben nyújtott alakítása után

sandra.jpg

 

Sandra Bullock rajongói félnek, hogy a színésznő úgy dönt, végleg visszavonul a színész szakmától. Ez annak köszönhető, hogy a sztár eltűnt a nyilvánosság elől. Az elveszett város című nagyon remek film után Sandra Bullock szünetet tart annak érdekében, hogy mentális jólétére koncentrálhasson.

 

A Radar Online szerint több millió dolláros felkéréseket is visszautasított, ami aggasztja az embereket. A rajongók pedig kifejezetten tartanak attól, hogy nem láthatnak több Sandra Bullock filmet.

 

Egy bennfentes úgy nyilatkozott, hogy „Sandra nyár eleje óta zárva tart, mindenre nemet mond, még azokra a munkákra is, amelyek milliókat fizetnek csak pár napos munkáért.”

 

A The Hollywood Reporter számára adott interjú során Bullock azt mondta, hogy kiégett és elfáradt. Nem képes arra, hogy okos és egészséges döntéseket hozzon. Az OK Magazine számára pedig úgy nyilatkozott egy forrás, hogy a színésznő wyomingban található otthonában gyakorolja a mindfulness-t. Reméljük hamarosan jobban lesz és a jövőben is láthatunk olyan jó filmeket, mint Az elveszett város.

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2317979144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása