Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

2023-ben érkezik az új Poirot film

2022. október 11. 13:34 - RottenBiller

erkezik-az-uj-poirot-film-kenneth-branagh.jpg

 

Hercule Poirot szerepét ismét Kenneth Branagh alakítja.

 

Hercule Poirot szerepét ismét Kenneth Branagh alakítja a 2023-ban a mozikba érkező új Poirot filmben. 

Agatha Christie angol írónő 66 detektívregény és 13 novelláskötet szerzőjeként lett világhírű. A világhírnevet leginkább azoknak a műveinek köszönheti, amelyben Hercule Poirot és Miss Marple kitalált karakterek körül forognak.

 

A The Mousetrap gyilkossági rejtély című darabja 1952 óta szerepel a West End-i színház repertoráján, aminek köszönhetően ő írta a világ leghosszabb ideje futó színházi darabját.

 

Munkássága hatalmas, a fentieken túl még álnéven is alkotott és hat regényt írt Mary Westmacott álnév alatt. 1971-ben II. Erzsébet királynő Dame-vá tette, az irodalomhoz történő hozzájárulásáért.

 

Minden idők legkelendőbb szépirodalmi írójaként sorolja fel a Guinness World Recodrs. Regényei több mint kettőmilliárd példányban keltek el.

 

 

Újabb Poirot film érkezik

 

 

Kennedh Branagh brit színész és rendező a londoni Royal Academy of Dramatic Art-on tanult, 2015-től az intézmény elnöke. Oscar-díjat, BAFTA-díjat és két Emmy-díjat, továbbá egy Golden Globe-díjat nyert.

 

2012-ben lovaggá nevezték ki születésnapjakor majd, ebben az évben november 9-én lovaggá ütötték. William Shakespeare darabjait több alkalommal is filmadaptációkban keltette éltre. Rendezett és szerepelt is az V. Henrikben, a Sok hűhó semmiért, az Othello és természetesen a Hamlet című filmekben.

2017-ben Hercule Poirot-t alakította Agatha Christie Gyilkosság az Orient Expresszen (2017) és a Halál a Níluson (2022) című adaptációban.

 

 

 

 

 

 

Újabb Poirot film érkezik

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr7517951854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása