Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

14 éves tinédzser Na'vi-t játszik Sigourney Weaver

2022. október 26. 12:03 - RottenBiller

"hihetetlenül izgalmas volt kiszabadítani a belső 14 évest, és finomítani, mert 14 évesnek lenni nem mindig szórakozás"

pexels-miriam-espacio-2694037.jpg

 

14 éves tinédzser Na'vi-t játszik Sigourney Weaver az Avatar 2-ben

 

Sigorney Weaver újra dolgozik James Cameron az Avatar: A víz útja című filmjében. Most a 14 éves Na’viként, Kiriként jelenik meg a szélesvásznún. A színésznő a New York Times-nak adott interjút.

 

"Emlékszem, amikor Jim végül meghozta a döntést, azt mondta: "Ezt megteheted, mert annyira éretlen vagy. Ezt senki sem tudja, csak én, de azt tudom, hogy még csak 14 éves vagy a szívedben" – mondta a Timesnak Sigorney Weaver.

 

"És azt hiszem, Jim körülbelül 16 éves, szóval nem nagyon van off! De hihetetlenül izgalmas volt kiszabadítani a belső 14 évest, és finomítani, mert 14 évesnek lenni nem mindig szórakozás.

Azt hiszem, mindannyian emlékszünk arra, hogy néha milyen gyötrelmes tud lenni, és milyen igazságtalannak tűnnek a dolgok abban a pillanatban. Ha olyan érzékeny valakit játszol, mint egy 14 éves lány, akit kiszakítottak, akkor ez egy egész kalandvilág, amit úgy kaphatsz, mint ez a karakter."

Kiri karaktere nem kapcsolódik ahhoz a szerephez, amelyet Weaver az első részben játszott. Korábban felröppentek olyan hírek, hogy a professzor reinkarnálódott, de a második részben Weaver egy vadonatúj karakterként tér vissza.

 

Jake és Neytiri örökbefogadott lányának szerepét alakítja a színésznő, akinek nincsen köze az első részben alakított dr. Grace Augustine-hez.

Minden idők legnagyobb bevételét hozó filmje az 1997-ben bemutatott Titanic volt, amit saját filmjével az Avatarral döntött meg. Most az Avatar második részének forgatásához Kate Winslet csatlakozik a szereplőgárdához.

 

 

 

Az Avatar második része december 16-án kerül a mozikba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1317963132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása