Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Tegyünk kevesebbet termeljünk jobb minőséget

2022. március 30. 09:30 - RottenBiller

Első gyermeke születése ösztönözte a vállalkozásra

divattrend-trendi-divat-farmer.jpg

Mit jelent az önmegvalósítás?

Nagyon sokszor halljuk: "...szeretném megvalósítani önmagam...", "...valósítsd meg önmagad...", "...mit szeretnél kezdeni az életeddel?..." Mit jelent az önmegvalósítás? Kortól és nemtől függetlenül az önsegélyező irodalmak tengerében mindenki szeretné megvalósítani önmagát, de ez mit is jelenthet pontosan?

A hatvanas évektől kezdődően a humanisztikus pszichológia virágzásával került be az önmegvalósítás szó a mindennapokba. Abraham Maslow a legismertebb képviselője ennek a pszichológiai irányzatnak.

Maslow az önmegvalósítás alatt azt a késztetést érezte, amikor az egyén a benne lévő lehetőségeket kiaknázza és a lehető legmagasabb szinten teljesíti mindazt, amire az adottságainál fogva válhat.

Mondhatjuk úgy is, hogy az önmegvalósítás nem jelent mást, mint hogy igyekszel a lehető legtöbbet kihozni magadból?

Jane Herman

Jane Herman, az első és legfontosabb dolog amit tudnunk kell róla, hogy kifogástalan ízlése van a farmerben. A kétgyermekes anya, korábban magazinszerkesztőként dolgozott a Vogue-tól a New York Times-ig mindenhol dolgozott.

Jane Los Angelesben nőtt fel és a családja üzleteiben farmert árult. A farmerek iránti szerelme vezette őt, hogy elindítsa a Jean Stories blogot, ami mindennel foglalkozott, ami farmer. Divatíróként a Vogue, a T Magazine, az Elle, a Glamour magazinoknak szerkesztett.

 

A Vogue márkatartalom igazgatója volt. Első gyermeke születése után, 2020-ban indította el a The Only Jane márkát. A tágas kezeslábasok japán pamutból és olasz farmerből készülnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jane Herman (@janepageherman) által megosztott bejegyzés

 

Jane számára ennek a márkának a létrehozása szorosan összefügg első gyermekének születésével:

"Az anyaság az, ami arra késztetett, hogy elindítsam a The Only Jane-t - nem csak azért, mert ruhákat akartam készíteni és úgy gondoltam, hogy a kezeslábasok nagyszerűek egy anya életében, de azért is, mert önmagam főnökének lenni a legjobb módja annak, hogy továbbra is azt csináljam, amit szeretek, elég rugalmassággal ahhoz, hogy a családi életem is működjön."

 

Jane Herman filozófiája szerint tegyünk kevesebbet és termeljünk jobb minőséget. Anyaként pedig azt a mantrát ismételgeti: számítani kell a rendetlenségre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6017792937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása