Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Félmeztelenül fotózták a legidősebb szupermodellt

2022. október 10. 12:21 - RottenBiller

 pexels-marcelo-chagas-6682641_1.jpg

Olasz és magyar szülők gyermekeként született Carmen Dell’Orefice aki 91 éves korával jelenleg a legidősebb szupermodell és színésznő az egész világon.Első alkalommal 15 éves korában szerepelt a Vogue címlapján. Mindössze 13 éves volt, amikor elkészítették első teszt fotóit és nem kellett sokat várnia, hogy a legnagyobb divatmagazin címlapjára kerüljön. 

Az azóta eltelt időszakban, több visszavonulás majd visszatérés után rendszeresn dolgozik a kifutókon, reklámkampányokban és filmekben is szerepelt. Több filmben is saját nevén játszik. A divatiparhoz történő hozzájárulása okán díszdoktori címet kapott. 

A szupermodellt nem hozta zavarba, hogy szinte meztelenül fényképezték. A modell élete arról szól, hogy a fotós kihozza belőle a maximumot, hogy azt az oldalát mutassa meg a kamerának, amilyennek a szakember látni szeretné őt. Hozzátette, hogy a modellek valójában néma színésznők.

 

 

 

 

 

 

Tekintsd meg Carmen Dell'Orefice legjobb fotóit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5117951006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása