Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A divatnak fontos dolgokról kell beszélnie

2022. április 02. 08:12 - RottenBiller

Jean Gritsfeldt ukrán származású divattervező

divattrend-trendi-divat-a-divatnak-nagyon-fontos-dolgokrol-kell-beszelnie-01.png

Jean Gritsfeldt ukrán származású divattervező régen Kijev központjában élt. Amikor a háború elkezdődött elhagyta a lakását, hogy a város szélén élő édesanyjával legyen. Sokat gondoltak arra, hogy el kell hagyniuk Ukrajnát, de úgy érezte hogy maradniuk kell. Igyekezett a lehető legtöbbet kihozni magából, hogy segítsen a szomszédoknak és önkénteskedett a környéken. Reménykedtek és imádkoztak, hogy a dolgok megváltoznak majd a közeljövőben, ezt most is nagyon reméli.

A Berlini Divathéten tartandó divatbemutatóját le akarta mondani, de aztán mégis érezte magában az erőt, hogy továbbra is azt tegye, ami ő, sokat beszélgetett a munkatársaival, akiknek nagyon hálás, hogy megadták neki azt a hitet és bizalmat, hogy meg kell csinálniuk a divatbemutatót.

A divatnak hatalma van és ezért nagyon fontos dolgokról kell beszélnie.

Mielőtt az orosz invázió elkezdődött Ukrajnában egy teljesen másik kollekciót terveztek. Az invázió után gyorsan döntéseket kellett hozniuk. Egy nap alatt kellett elkészíteniük a vázlatokat, a kollégák óvóhelyen dolgoztak, folyamatosan le kellett kapcsolniuk a lámpákat.

Arra gondolt, hogy nagyon minimalista ruhákat kell most a modelleknek viselniük, annak érdekében, hogy a "szerelem", a "függetlenség", a "szabadság" szlogeneket ukrán és angol nyelven feltehessék a modellekre. Az egyik modellt pirosra festették, a póló címe "béke" volt, ezzel szerette volna üzenni a világnak az Ukrán divattervező, hogy a vérükkel kell fizetniük a békéért.

Nem is divatbemutatóként, sokkal inkább egy kiáltványként vagy nyilatkozattételként gondol a Berlini Divathéten megtartott előadásra, ami szerinte arról szólt, hogy megteremtsék az egységet és azt üzenjék:

"Kérlek, szükségünk van a támogatásodra."

 A divatbemutató a 17. perc után indul

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1617795641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása