Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A Vogue honlapja élőben közvetíti a MET gálát

2022. április 21. 15:21 - RottenBiller

Aranyozott csillogás

divattrend-trendi-divat-met-gala-2022.jpg

By Kai Pilger - Own work, CC BY-SA 4.0,

https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=59597710

 

A divat legnagyobb éjszakája

 

A Met Gála világszerte a "fashion's Biggest Night" a divat legnagyobb éjszakája, illetve a "Celebrities' Biggest Night" néven ismert, nagy horderejű esemény, a hírességek vörös szőnyegeinek Super Bowlja, amelyetet minden évben megszerveznek. Az Anna Wintour által 1995 óta szervezett és elnökölt Met-gála a divat kedvelt éves ünnepévé vált. A Met-gála egy jótékonysági esemény, amelyet a Metropolitan Museum of Art Costume Institute adománygyűjtésének tekintenek, hagyományosan úgy időzítették, hogy megünnepeljék éves divatkiállításának megnyitását.

 

 

2022-ben a Met Gálára május 2-án, hétfőn kerül sor. Az idei Met Gála témája: In America: An Anthology of Fashion. Március 17-én jelentette be a Vogue, hogy a 2022-es esemény házigazdái között Regina King, Blake Lively, Ryan Reynolds és Lin-Manual Miranda lesznek. Tom Ford tervező, Adam Mosseri Instagram-ügynök és Anna Wintour tiszteletbeli társelnökök lesznek.

Az elmúlt évben a Vogue élőben közvetítette a Met Gálát a honlapján keresztül. A divat rajongói ismét követhetik az eseményt a Vogue élő közvetítésében.

 

A 2022-es évi Met Gálan a dress code: az aranyozott csillogás

 

2020-ban a "Camp: Notes on Fashion" című filmben triviálisnak tanulmányozták. 2021-ben az "In America: A Lexicon of Fashion" című filmben az amerikai függetlenség volt. És 2022. május 2-án az "In America: An An Anthology of Fashion" című film aranyozott csillogás, fehér nyakkendő lesz.

A résztvevőket arra kérik, hogy testesítsék meg az aranykort, New York nagyszerűségét. Az 1870-1890-ig tartó időszakban a példátlan jólét, kulturális változás és iparosodás volt a meghatározó. A felhőkarcolók és a vagyonok egyik napról a másikra születtek volna meg ebben a korszakban.

A Thomas Edison által 1882-ben szabadalmaztatott villanykörte először a The New York Times épületét világította meg, majd az egész várost. Alexandr Graham Bell 1876-os telefonja a nőket tömegesen vezette a munka világába, hiszen a kommunikáció megkövetelte az üzemeltetőktől, hogy a hívásokat azonnal kapcsolják. 1892-ben megalapították a Vogue-ot, amelynek célja az volt, hogy a világ művelt polgárainak nézőpontját közzétegye.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6317813261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása