Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Kim Catrall nem tartotta jó ötletnek

2022. május 01. 14:46 - RottenBiller

Kim Catrall kihátrált a szerep mögül, mert nem nyerte el a tetszését a forgatókönyv.

new-york.jpg

 

Kim Catrall Liverpoolban született, Kanadában nőtt fel. Majd visszatért Angliába, mert saját maga szeretett volna iskolát választani. Színészetet kezdett el tanulni. New Yorkba költözött 1974-ben. A vancouveri színházban játszott. Los Angelesben neve ismerten csengett, hiszen olyan filmekben kapott szerepet, mint a Rendőrakadémia vagy a Próbababa.

 

A Samantha Jones PR menedzser szerepe a Szex és New York című sorozatban hozta meg számára az igazi világsikert.

 

 

A nagy sikerű sorozatban, még a később az Amerikai Egyesült Államok elnöki tisztit betöltő Donald Trump is epizodista szerepet vállalt.

Az eredeti sorozat 1998 és 2004 között futott az HBO műsorán, majd két mozifilm következett. A mozikban óriási sikert arattak az egész estés filmek, annak ellenére, hogy a kritikusok tetszését nem nyerte el. Nem volt kérdés, hogy tervbe került egy harmadik film is.

 

Kim Catrall kihátrált a szerep mögül, mert nem nyerte el a tetszését a forgatókönyv.

 

Az HBO-n És egyszer csak címmel folytatták a nagy sikerű sorozatot, amely sokkoló történettel veszi kezdetét. A férfi főszereplő szívroham miatt felesége karjai között hal meg. A forgatókönyv szerint, a harmadik mozifilmben történt volna meg az eset, ami miatt Kim Catrall tiltakozott. Szerinte Big halála rossz irányba viszi a történetet. Túl nagy hangsúlyt fektetne Carrie gyászfolyamatára, minden cselekmény ekörül forogna.

 

Ez felborítaná a négy nő közötti kapcsolat dinamikáját és kevés teret hagyna a többi szereplőnek. Az új sorozatba nem sem tért vissza Catrall. A közösségi médiában évekig ment a huzavona, amely szerint Sarah Jessica Parker nem megfelelően bánt vele. Ennek ellenére a harmadik mozifilm tárgyalásain részt vett. Azonban a harmadik teljes estés film ötlete elvérzett a tervezőasztalon.

 

 

Az elmúlt években visszavonultan élt. Nem vett részt fotózásokon, reklámkampányokban sem lehetett látni. A színésznő számára Samantha Jones karaktere hozta meg az igazi világsikert.

 

Évekkel ezelőtt egy alkoholos italt népszerűsített egy piros estélyi ruhában egy reklámkampány során, azóta a hétköznapi dolgokra és a színészetre koncentrált. Kim Catrall a Szex és New York című sorozat sztárja, az elmúlt években visszavonultan élt.

 

Most a Farfetch kedvéért állt modellt a híres színésznő és a luxusdivatra szakosodott webáruház tavaszi darabjait népszerűsítette.

 

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6917821171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása