Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A Chanel indítja a szezont Monte Carloban

2022. május 06. 12:37 - RottenBiller

Monaco a Chanel történetéhez tartozik

chanel-5-5-2022.jpg

 

 

A COVID járvány miatt egyre inkább hozzászoktunk az elmúlt két évben a digitális divatbemutatókhoz. A kifutók végre visszatértek az életünkbe és a Chanel egy csodálatos show-al indította a szezont Monte Carlo-ban. Virginia Viard kreatív igazgató elmondta: "számomra Monaco mindenek felett álló érzések kérdése". "Monaco a Chanel történetéhez tartozik, annyi boldog pillanatot éltünk meg ott". - tette hozzá a Virginia.

 

 

Monte Carloban mesés kollekciót mutattak be. Francia sportos megjelenés, bombázó, kreatív kiegészítők, színes kollekció a Chanel Resort 2023 bemutatóján. Miközben a modellek egy homokos kifutón sétáltak az első sorban ült Kristen Stewart, Tilda Swinton, Vanessa Paradis és Sofia Coppola. Az elbűvölő vendégek soraiban ülő Kristen 2013-óta a francia divatház nagykövete. Vanessa Paradis pedig az 1990-es évek óta partnere a világhírű márkának. Vanessa mint mindig, ezen az eseményen is szenzációsan nézett ki egy sima fehér pólót és farmert viselt, amelyre egy rózsaszín Chanel kabáttal.

 

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

 

Sofia és Roman Coppola trailert készített a Chanel számára

 

Virginie Viard felkérte Szófia és Roman Coppolát, hogy készítsenek egy kisfilmet a Chanel nagykövetei, Lyna Khoudri, Blesnya Minher, HyunJi Shin, Mariam de Vinzelle és Vivienne Rohner főszereplésével.

 

A filmben a Chanel archív anyagai és hirdetési kampányai is megjelennek, amelyeket Karl Lagerfeld fényképezett Monacóban. Ha Linda Evangelista-ra és Christy Turlingtonra gondolunk flitteres kabátokban, vagy a Grand Prix és a Monte-Carlo Beach hotelre elmondhatjuk, hogy egy rendkívül elbűvölő 45 másodperces pillanatkép született.

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Chanel Resort (@chanelresort)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Chanel Resort (@chanelresort)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5417825133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása