Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Elfoglalja New Yorgot a Gucci Blondie kézitáska

2022. május 27. 11:36 - RottenBiller

2022-es tavaszi-nyári kollekció darabja a Gucci Blondie

pexels-antony-trivet-9982571.jpg

(a kép illusztráció)

 

A Gucci új Gucci Blondie táskájával New York City-t ünnepli. Eredetileg a márka a Love Parade 2022-es tavaszi-nyári kollekciójával vezettek be. Alessandro Michele kreatív igazgató egy kerek és kifinomult kiegészítőt képzelt el, amelyen az összefonódó G motívum kör alakú lesz.

 

 

A modellek Angelo Punnetta által fotózott jeleneteken láthatóak. Különféle színválasztékot viselnek. A smaragzöld, és a hagyományos feketét is. New York nevezetességei, mint a Radio City Music Hall, a Guggenheim kiemelkednek a képeken.

 

„Ódaként a városhoz, amely soha nem alszik, az új Gucci Blondie kollekciót angelo Pennetta new york-i filmje mutatja be. Az örökség rögtönzött pillanatai mozgásba lendülnek, amikor a Gucci Love Parade-be öltözött városlátogatók és a Blondie táskák meglátogatják Manhattan leghíresebb látnivalóit. A Gucci Blondie személyiség dinamizmusát, valamint a Ház időhöz való hozzáállását tükrözve a válogatás egyedi formákat tartalmaz, amelyeket az eredetileg 1971-ben bevezetett lekerekített és kifinomult egymásba fonódó G embléma határoz meg.”

 

 

View this post on Instagram

A post shared by @gucci

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1717841789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása