Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A Gucci ma is virágzik

2022. július 29. 18:39 - RottenBiller

HÍres olasz divatmárka a Gucci

pexels-katelyn-whitson-12901704.jpg

A Gucci ma is virágzik

 

 

Az egyik legismertebb olasz divatmárka a Gucci. Guccio Gucci 1921-ben a toszkánai Firenzében alapította meg a Gucci luxus divatházat. Akkor még csak egy kis poggyászmárka üzletként működött. A termékeinek inspirációját a londoni elit, az angol nemesség ihlette. A divat márka hamarosan ismerté vált Olaszországban és a részletekre történő aprólékos figyelem miatt, kedvelték és elismerték a termékeiket.

1953-ban az alapító Guccio elhunyt. Aldo Gucci irányítása alatt világszerte ismert márkává vált. Ugyanebben az évben első tengerentúli üzletük New Yorkban nyílt meg. Az elkövetkező évtizedekben pedig a márka felvirágzott. Az egész világon több mint ötszáz zászlóshajó üzlettel rendelkezik. Az Egyesült Államokban több mint harminc ilyen üzlet található olyan helyeken, mint Chichago, San Francisco, Beverly Hills.

 

 

 

Trendi divat a Gucci 2022-2023 őszi téli divatbemutató 

 

Alessandro Michelle kreatív igazgató a 2022-2023 őszi/téli férfi és női kollekcióját a Gucci divatbemutató sajtójegyzeteiben az alábbiakkal kommentálta:

“A ruhák képesek arra, hogy egy kibővített és átformált dimenzióban tükrözzék képünket… viselésük azt jelenti, hogy átlépünk egy átalakító küszöböt, ahol valami mássá válunk.”

 

A Gucci által gyártott cipő az egyetlen cipő, amely szerepel a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum állandó kiállításában. Amerikában John F. Kennedy felesége, Jacquieline Kennedy szinte naponta Gucci táskát vitt magával, át is keresztelték a táskát Jackie táskára. Grace Kelly pedig a márkát azzal tette még híresebbé, hogy az általuk készített sál szinte személyes védjegyévé vált. A sál egyre keresetebb terméke lett a divat márkának.

1994-ben Tom Ford lett a márka kreatív igazgatója. Tom Ford a márka ikonikus stílusát elegánsan modern formában valósította meg számos kollekciójában. 2015-ben Alessandro Michele lett a márka kreatív igazgatója. A Business Insider tanulmánya szerint a világ negyedik legsikeresebb luxusmárkája. Értékét 12,7 milliárd dollárra becslik. A Gucci ma is virágzik.

 

 

Cosmogonie Fashion Show

 

 

Gucci táska 

Gucci napszemüveg

Gucci 90-es évek divat trendjei stílusú női napszemüveg

Gucci GG414S napszemüveg

Gucci GG900S napszemüveg

 

Exquisite Gucci

 

 

Gucci női napszemüveg

Gucci női keskeny napszemüveg

Gucci spray

Guccy Ruch Eau de Toilette

Gucci tusfürdő

Gucci Guilty Eau De Toilette

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6317893715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása