Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A$AP Rocky bőrszoknyát viselt

2022. augusztus 04. 04:09 - RottenBiller

Ezen a nyáron más második alkalommal...

south_by_southwest_2019_4_46628270064_cropped.jpg 

Az 1988-ban született sztár teljes neve: Rakim Athelaston Mayers. Művész neve ASAP Rocky. Amerikai rapperként és lemezproducerként tevékenykedik. 2011-ben Peso című kislemeze kiszivárgott az interneten, majd nem sokkal később rádiós megjelenést kapott.

 

 

A$AP Rocky bőrszoknyát viselt 

Amerikában úgy látszik elfogadásra került, hogy a ruházat eredendően nem nemi alapú. A múlt hónapban ugyan kék, redős szoknyát már felvett egy előadás során, azonban a jelenlegi bőrszoknya választásában mégis rejlik valami, amiért hírértékű.

 

 

Debütáló Live, Love című kislemeze széles körű elismerést kapott. A sikeres pedig lemezszerződéshez vezette. Long, Live című 2013-ban megjelent stúdióalbuma az első helyen debütált a Billboard 200-as listáján. Dupla platina minősítést kapott. A 2014-es Grammy-díjátadón a legjobb rap dal kategóriában jelölést kapott.

Testing című harmadik albuma az öt legjobb országban és a Billboard 200-as lista élére került. Rocky megnyerte a BET-díjat, két BET Hip Hop-díjat, egy MTV Video Music Award Japan-t és egy MTVU Woodie-díjat, valamint két Grammy-díjra, hat World Music Awards-ra, három MTV Video Music Awards-ra és két MTV Europe Music Awards-ra jelölték.

2021, május 19-én a GQ-nak nyilatkozta, hogy kapcsolatban él Rihannával, akit élete szerelmének nevezett. 2022. január 31-én a People beszámolt arról, hogy a pár első gyermeküket várja. A kisfiú május 19-én született, akinek a nevét nem árulták el nyilvánosan.

 

 

Rihanna-ról számos fotó készült stílusos kismamaként, azonban egy forrás úgy nyilatkozott az Enertainment Tonight-nak, hogy „az adatvédelem egyre fontosabbá vált a pár számára” - a gyermek születése után. Amíg csak ketten voltak a nap minden percében, bármikor kapcsolatba léptek a rajongókkal, gyermekük érkezése után, már egy kicsit óvatosabbak.

 

 

 

DIVATTREND

trendi divat

 Amikor egy ruhadarabot nem csak a funkciója, hanem az esztétikája miatt viseljük. Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. 

 

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by AwGe (@awge_media)

 

Ezen a nyáron más második alkalommal jelenik meg a médiában, hogy férfi szoknyát visel. Rocky-t, New Yorkban egy bőszoknyában fényképezték. A viseleten jól látható, hogy nem nemi jellegű nyilatkozatként vette fel Roky a szoknyát. Sokkal inkább azért, mert egy utcai stílusú sztár, aki stílusos és nem ismer határokat az öltözködés során. A divat számos alkalommal produkál olyan megjelenést, amely a hétköznapoktól eltér. Vannak, akik keresik a határokat az öltözködésben és vannak, akik el is hagyják a jól ismert öltözködési komfortzónákat.

A 90-es évek egyik szupermodellje Naomi Campbell már a Prada 1997-es őszi/téli kollekciójában egy olyan ruhát mutatott be a kifutón, amely minimum nemsemleges, de sokkal inkább a férfi viselet női öltözékbe történő átültetéseként értelmezhető.

 

View this post on Instagram

A post shared by LEE WORNE STORE (@leeworne)

 

A Dolce & Gabbana divatbemutatóján, már megjelenik, hogy az öltözködés nem kapcsolódik szorosan a konvenciókhoz.

 

 

A Vogue divatszakértője szerint a 2018-as szezontól kezdődően a férfi divatbemutatókon egyre inkább megjelennek a férfiak, akik szoknyákat viselnek. A szabadság jegyében azonban kell, hogy megengedjük, hogy mindenki azt viseljen, amit akar.

 

 

Cover: By DannyB Photos - https://www.flickr.com/photos/52309209@N02/46628270064/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=97182851

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2917899749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása