Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Divatbemutató Elizabeth Taylor egykori rezidenciáján

2022. szeptember 10. 13:17 - RottenBiller

manhattan.jpg

 

Ugyanúgy, mint ahogyan az egész világ, a divat ipar is gyászolja a királynőt. Úgy mint ahogyan a médiában mindenhol, a divatmagazinok királynője, a Vogue is online felületén emlékezik II. Erzsébet királynőre. 

 

 

 

A protokollnak megfelelően a BBC adását megállították, a hírolvasók fekete ruhába öltzötek és a halálhír közlése után a hírműsorok II. Erzsébet emlékének adóznak. Az amerikai ABC News is a királynő emlékének megfelelő műsorokat sugároz. 

Az Egyesült Királyság gyászidőszaka egybe esik a divathét rendezvénnyel. A divat négy nagy fővárosa New York, London, Milánó és Párizs egymást követően rendezik meg divatheteiket. 

A Londoni divathétre 2022-ben szeptember 16-a és szeptember 20-a között kerül sor. A British Fashion Council bejelentette, hogy a Londoni divathetet nem törlik el. Azonban jelentős változások lesznek. A szervezet javaslatokat tett közzé, hogy a kifutópályás divatbemutatók megtartásán túl, a többi eseményt el kell halasztani. 

Az idei Londoni divathéten azonban a Királynő halála után több luxusmárka is lemondta a szereplést. 

 

Jelen pillanatban azonban a New York-i divathét eseményei zajlanak amerikában szeptember 9 és 14 között. Christian Siriano által bemutatott kollekciót Elizabeth Taylor egykori rezidenciáján rendezték meg.

Egy meghitt és elegáns környezet keretein belül tartották meg ezt a divatbemutatót. A helyszín impozáns, kanyargós lépcsői a régi világ eleganciáját biztosították az esemény számára.  

 

 

A New York-i divathét nagy pillanatai

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2917928351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása