Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A farmer rövid története

2022. október 18. 14:38 - RottenBiller

happy-mothers-day-ge301726df_1280.jpg

 

A farmer kifejezéssel nagyon gyakran egy bizonyos stílusú nadrágra gondolunk. Arra, amelyet Jacob W. Davis talált fel a Levi Strauss & Co-val közösen 1871-ben. A szabadalmat 1873. május 20-án Jacob W. Davis és Levi Strauss nyújtotta be.

 

A kék farmer kifejezést már a szabadalmaztatás előtt is használták. Ezzel a szóval a kék színű farmerből készült különböző ruhákra gondoltak. A nadrágokra, az overallokra és a kabátokra.

 

A Jean szó egy történelmi értelemben vett erős típusú szövetre is utal, eredetileg bányászok számára tervezett modern farmert Marlon Brando és James Dean népszerűsítette. Az 1950-es években még alkalmi viseletként tekintettek rá.

 

 

 

 

 

Kihagyhatatlan farmer divattrend lesz ez 2022 őszén! 

 

 

 

 

 

Később a tinédzserek leginkább a Greasers szubkultúra tagjai viselték és a lázadás szimbólumává változott. Az 1960-as években egyre inkább általánossá vált a különböző szubkultúrák viseletében és az ifjúsági lakosság tagjai között.

 

 

 

 

Végül a nyugati kultúra legnépszerűbb nadrágtípusává változott. Az olyan márkák, mint a Levi’s, a Lee és a Wrangler tartozik a történelmi farmer márkák közé.

 

 

 

 

 

Ez lesz az igazán kihagyhatatlan farmer trend 2022 őszén!

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5817957062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása