Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A C-alakú frizura vírusos lesz

2022. október 21. 11:43 - RottenBiller

Újabb divattrendet diktál a TikTok

pexels-churckyno-bryant-1546035.jpg

 

 

A TikTok közösségi hálózatot egyre több fodrász hódítja meg és így a közösségi média ontja magából az újabb és újabb hajtrendeket. Ami igazán feltűnő trend, hogy ezek a frizurák egyre inkább a 90-es évek nosztalgiájának szeretetéről árulkodik.

 

A bonyolult rétegeknek köszönhetően a C-alakú hajvágás vastagságot és térfogatot kölcsönöz a hajviseletnek, miközben ezek a rétegek keretezik és kiemelik az arcot.

 

Egy sztárfodrász úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt időszakban azt tapasztalta, hogy a réteges hajvágások kevésbé népszerűek, azonban a TikTok közösségi hálózat elkezdte diktálni az iramot a divattrendek területén és ez meghozta a réteges frizurák új hullámát.

 

A legjobb dolog az arckeretező frizurákban az, hogy nagyon sokoldalúak, sokféleképpen elkészíthetőek és ennek köszönhetően mindenki számára egyénre szabható, a saját adottságai és hajtípusa szerint.

 

 DIVATTREND a C-alakú frizura

 

 

 

 

 

 

 DIVATTREND a C-alakú frizura 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendi divat a C-alakú frizura

 

 

 

 

 

 

@barbiebrignoni Next time you get your curly hair trim, ask for this! #curlyhaircut ♬ It's Been A Long Long Time - Harry James

 

 

@hecktor_salon ROUND Face Shape? You can have this hairstyle too!!! Payat tingnan because of the layers side by side. #roundshape #hecktorized #hecktorsalon #trendyhairstyle #hairtok #hair #hairstyle #haircut #shaggy ♬ original sound - Batangnurse

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5617959390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása