Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Új riválisa lett az Ombre és Balayaga-nak?

2022. november 02. 12:12 - RottenBiller

A 2022-es téli szezon egyik legnagyobb hajtrendje

uj-frizura-divattrend-2022-telen.jpg

 

A hajtrendek elképesztő dömpingben érkeznek. A világ teljesen megváltozott. A korábbi évtizedekben megfelelő idő elteltével egy-egy híresség vagy filmsztár vagy a divatipar által bedobott újjításnak volt lehetősége és ideje széles körben elterjedni.

Amióta a 2000-es évektől kezdődően a közösségi média is folyamatosan bekapcsolódott a divattrend diktáló médiumok sorába, a kommunikáció elképesztő ütemben megnőtt. A hölgyeknek ma már nem mindennap, de akár minden nap két három alkalommal is fodrászszalonba kellene járniuk, hogy ha minden trendet ki szeretnének próbálni.

A fókusz így a saját személyisügünkre, a saját adottságainkra helyeződnek. Az elképesztő trend kínálat dömbingben, el kell tudnunk dönteni, hogy melyik az a frizura, amelyik megfelelően passzol a saját személyiségünkhöz, adottságunkhoz, stílusunkhoz.

2022 telén egy új hajszíntrend lesz az Ombre és a Balayege riválisa, ez pedig a teknősbéka hajszín. A teknősbéka hajszín lágy karamel, arany szőke, mézes szőke, gesztenybarna árnalatokat tartalmaz, hasonlóan a teknőc páncéljához.

Ha viselni szeretnénk tudnunk kell, hogy ez a hajtrend kifejezetten igényli a karbantartást. Az ombre hajfestéstől eltérően megváltozik a hajunk alapszíne, így folyamatosan a fodrászhoz kell járnunk, hogy a lenövést kezeljük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legjobb frizura trendek 

 

 

 

 

 Új frizura divattrend 2022 telén: teknősbéka hajszín

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr417968636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása