Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Nem kell melegnek lenned ahhoz, hogy inspiráljon a szabadság, hogy önmagad légy.

2022. május 05. 15:30 - RottenBiller

A szabadság inspirálja

puertorico.jpg

A Puerto Rico-i rapper amikor megtudta, hogy aranyozott csillogás lesz a témája a 2022-es Met Gálának, ahol életében első alkalommal vett részt, egyből kutatni kezdte, hogy hazájában, milyen különleges öltözködési szokások fordultak elő, abban az időszakban, amit aranykornak nevezünk.

 

A különleges öltözködési szokásokért nem kellett sokat keresni. Ebben az időszakban a női Puerto Ricóban puffadt gallért és a férfi öltözködésből ismert öltönyöket viseltek. A különleges megjelenéséről, kockázatvállaló öltözködéséről ismert szárt ez inspirált arra, hogy keverje a női és a férfi viseletet a Met Gálán.

 

A női és a férfi megjelenés ötvözése korábban sem állt távol a rapper volt úgy, hogy hosszú körömmel jelent meg nyilvánosan. A CNN riportere szerint "rózsaszínben, virágokkal és rövidnadrágokkal a Bad Bunny egy új férfiasságot támogat".

 

Különleges öltözködési szokásaival kapcsolatban egy interjúban elmondta, az, hogy példaképe, Ricky Martin felvállalta melegségét inspirálja őt. Azonban szerinte, "nem kell melegnek lenned ahhoz, hogy inspiráljon a szabadság, hogy önmagad légy".

 

Bad Bunny nyíltan kiáll az LMBT jogok mellett. Úgy fogalmazott, hogy nagy elkötelezettséget érez a közösség iránt, amiért Puerto Rocóban széles körű a nemi alapú erőszak. Kritizálta Don Omar művésztársának egyik Tweetjét, amelyet széles körben homofóban tartanak. Úgy reagált rá: "Homofóbia, ebben a korban? Milyen kínos". 2020 februárjában "Megölték Alexát" feliratú pólóban jelent meg egy televíziós műsorban, amely akcióval egy transznemű nő meggyilkolására hívta fel a figyelmet.

Rivky Martin kijelentette, hogy Bad Bunny a laton queer közösség ikonjává vált, amiért nyíltan támogatja a transznemű latinokat és a drag kultúrát.

2021-ben részt vette a WWE professzionális birkózás promóciójában. Ezután profi birkózó képzésen vett részt a WWE Floridai képzőközpontjában.

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by BAD BUNNY NEWS (@badbnuny)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by BAD BUNNY NEWS (@badbnuny)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2017824541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása