Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Diana hercegnő a divat vezetője volt

2022. október 24. 14:29 - RottenBiller

Aktivizmusa és csillogása révén nemzetközi ikonná változott

 diana_princess_of_wales_1997_2.jpg

 

 

Amikor a 80-as években az akkori Károly herceg (ma őfelsége III. Károly király) menyasszonyaként híressé vált, a néhai Diana, Wales hercegnője, az akkori divatvilág meghatározó, befolyásos alakjává vált. A 80-as évek és a 90-es évek elbűvölő szépségű hercegnője a mai napig a sminktrendek egyik inspirációs forrása.

 

Bőre természetes volt, arcán rózsaszín pirulások és ajka elegáns, meztelen árnyalatú. A sminktrendek legbefolyásosabb alakjaként az azúrkék szem kiemelése drámaian forradalmasította a női megjelenést.

 

Diana nem félt játszani a színekkel és Diana hercegnő soha nem követte a tömeget. Diktálta a tempót a divatiparban. Ő a brit királyi család tagja, III. Károly király első felesége, Vilmos és Harry hercegek édesanyja volt. Igazi nemzetközi ikonná változott aktivizmusa és csillogása révén.

 

Diana brit nemesi család sarja volt, 1981-ben óvodapedagógus asszisztensként dolgozott, egészen házasságáig. A brit királyi család tagjaként feladatokat vállalt és képviselte II. Erzsébet királynőt a Nemzetközösség Birodalmaiban. A médiában ünnepelt személyiségnek számított jótékonysági munkájának köszönhetően.

 

Kezdetben a gyermekek és az idősek pártfogójaként, majd később az AIDS-betegekkel szembeni társadalmi attitűd és a Nemzetközi Vöröskereszt által támogatott taposóaknák eltávolítási kampánnyal foglalkozott. Felhívta a figyelmet és kiállt a rák és mentális betegségek által érintett emberek megsegítése mellett.

 

Karizmája és barátságos viselkedése elbűvölte az embereket. A 80-as és 90-es években a divat vezetője volt. 1997-ben egy autóbalesetben bekövetkezett halála után a gyász globális médiafigyelem középpontjába került. Öröksége mély hatást gyakorolt a királyi családra és a brit társadalomra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borítókép: By John Mathew Smith & www.celebrity-photos.com from Laurel Maryland, USA (Archived link) - BEST ALL-TIME DIANA! (Archived link), CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=85061623

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1417961586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása