Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Miért jó a kapszula gardrób?

2022. november 04. 15:05 - RottenBiller

Sokszor hallottad már a kapszula gardrób kifejezést, de soha nem tudtad, hogy mit jelent?

hogyan-epithetjuk-fel-a-sajat-kapszula-ruhatarunkat-kapszula-gardrob-felepitese.jpg

 

A kapszula gardrób egy olyan gyűjtemény amely cserélhető darabokból áll, annak érdekében, hogy a ruháink számát maximalizáljuk és olyan gyűjteménnyel rendelkezzünk, amelyek tökéletesen variálhatóak egymással és mindegyik jól illik a saját stílusunkhoz.

Az 1940-es évek folyamán jelentek meg a kapszulaszekrények. Az amerikai kiadványokban ezek olyan kis ruhadarabokat jelentettek, amelyek színükben és vonalukban harmonizáltak egymással, ennek köszönhetően könnyen együtt lehetett viselni őket.

A kifejezést 1970-ben Susie Faux élesztette újra. Egy londoni butik tulajdonosaként a fogalmat úgy használta, mint néhány alapvető ruhadarab gyűjteményét, amelyeket nagyszerűen lehet kiegészíteni szezonális darabokkal.

A kapszula gardrób kialakítása csökkenti a felesleges stresszt és túlterheltséget az életünkben. A rendetlenség növelheti a stresszt. A rendezett szekrény pedig egy megnyugtató környezetet hoznak létre az otthonodban. A kapszula ruhásszekrény felépítése rengeteg időt takarít meg számodra.

Végül, ha kapszula gardróbbal rendelkezel, akkor sokat tettél a fenntarthatóságért is, hiszen, a kevesebb ruha vásárlás jó hatással van a bolygó számára. Kevesebb vegyi anyag kerül a vizekbe és az óceánokba, kevesebb ruha kerül a hulladéklerakóba.

 

Építsd fel a saját stílusodnak megfelelő kapszula gardróbodat!

 

 

A fast fashion rengeteg káros hatással rendelkezik amelyek szennyezik a környezetet. Az alábbi videóban látható, hogy milyen szeméthegyeket termelt a divatipar. Ma már a fenntarhatóság jegyében igyekeznek működni a divatipari szereplők. A kapszula gardrób felépítése azt is jelenti, hogy a fenntarhatóság híveként cselekszel. 

 

 

 

A BBC rövidfilmjének állítása szerint 50 millió használt ruha érkezik a hatalmas szeméttelepre Ghanaban, minden héten, ez pedig fenntarthatatlan. A fenntarható divat jegyében építsd fel saját stílusod szerinti kapszula gardróbodat!

 

 

Így építsd fel a saját stílusdhoz leginkább menő kapszula gardróbot, kevés pénzből! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr7817970218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása