Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A szellő, az szellő!

2022. július 21. 14:09 - RottenBiller

Brad Pitt szoknyában jelent meg a vörös szőnyegen

hollywood-sign-1598473_1280.jpg

 

Brad Pitt amerikai színész és filmproducer számos elismerést kapott. Többek között két Golden Globe és Oscar díj is szerepel a díjai között. Alapítója volt a PLan B Entertainment produkciós cégnek, amely olyan filmeket készített, mint az Eltávozottak, 12 Év rabszolga, Holdfény. Mind megkapták a legjobb filmnek járó Oscar-díjat.

A Thelma és Louise című klasszikusban cowboy stoposként jelent meg a filmvásznon. Legnagyobb kereskedelmi sikereit a 2001-ben megjelent Ocean’s Elevenben érte el. A Troy, a Mr & Mrs Smith, a World War Z című filmekkel bebetonozta sikerét és vezető státuszát.

Közszereplőként Pittet az amerikai szórakoztatóipar egyik leghatalmasabb és legbefolyásosabb embereként emlegették. Sok éven át a világ legvonzóbb embereként emlegették a különböző médiumok, és személyes élete széles körű nyilvánosságot kapott. Elvált Jennifer Aniston és Angelina Jolie színésznőktől. Pittnek hat gyermeke van Jolie-val, akik közül hármat nemzetközileg fogadtak örökbe.

 brad_pitt_cannes_2012.jpg

 

By Georges Biard, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=19748626

 

Bullett Train című legújabb filmjének promóciós útján szoknyában jelent meg a vörös szőnyegen. Az Associated Press riporterének kérdésére, aki megkérdezte tőle, hogy miért visel szoknyát nadrág vagy rövidnadrág helyett, Pitt mosolyogva és lazán csak annyit válaszolt: A szellő, az szellő!

A közösségi médiában a rajongók dícsérték a színész megjelenését. Az egyik ember a Twitteren azt írta: "Amikor úgy gondolja, hogy Brad Pitt nem tudna szexibb lenni, szoknyát visel."

A Bullet Train premierje az Egyesült Államokban a tervek szerint augusztus 5-én lesz. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1117888069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása