Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Csillogó flitterekben látták Sarah Jessica Parkert a drámai vígjáték forgatásán

2022. október 25. 13:10 - RottenBiller

Forgatják az És egyszer csak... második évadját

newyork-onetradecenter.jpg

 

 

Flitterekben csillog Sarah Jessica Parker, az And Just Like That… 2. évad forgatásán. Sarah Jessica Parker New Yorkban ismét életre kelti Carrie Bradshaw szerepét az And Just Like That 2. évad forgatásán.

 

 

Parker miután befejezte a drámai vígjáték második évad egy jelenetének forgatását újságírók fotózták, amikor elhagyta a helyszínt. Molly Rogers és Danny Santiago jelmeztervezők fényes csillogó, flitteres jelmezegyüttesét viselte.

 

 

 

 

A jelmezt Sarah Jessica Parker egy saját hosszú, fekete pufferkabátot vett a jelmezre, amikor a forgatásról eljött és beszállt az autóba. Egy fekete KN95 maszkot is viselt.

 

 

 

 

Az And Just Like That… drámai vígjátékot Michael Patrick King fejleszti az HBO Max számára. Candace Bushnell újságrovatán és az azt követő könyvantológián alapul, amelynek címe Szex és New York és az azonos című nagysikerű sorozat folytatása.

 

 

A fejlesztés 2020 decemberében kezdődött el, az első évad premierje 2021. december 9-én, az évad fináléja pedig 2022. február 3-án jelent meg. A következő hónapban az HBO már megrendelte a második évadot, amelynek munkálatai jelenleg folynak.

 

 

Korában is lencsevégre kapták, amikor Sarah Jessica Parker az And Just Like That… 2. évad forgatására ment.

 

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by SATC � (@sexandthecitytv)

 

 

 

 

Az És egyszer csak… című műben Carrie, Charlotte és Miranda az 50-es éveik közepén járnak és továbbra is egymás legjobb barátnői. John egy erőteljes Paleton otthoni edzést követően szívrohamot kap és amikor Carrie hazaér a zuhanypadlón találja Big-et, aki a karjaiban meghal.

 

Így veszi kezdetét Carrie Bradshaw és barátnői életének új fejezete, az első évad végén, amikor a történet szerint Big halálának első évfordulója van, Párizsban a Szajna folyóba szórja hamvait Carrie. Hosszan tanakodott azon, hogy szerinte John hol szeretné, ha végső nyugalomra helyeznék, majd álmában meglátja, hogy Párizsban.

 

Miranda új romantikus kalandokba kavarodik az első évad során. Már felnőtt gyermeke Brady, akinek barátnője lett és Steve-el közösen élik az életüket, amikor a nem bináris Che belép az életébe. Ő egy stand up komikus és Carrie állandó meghívott vendég a Podcast-jában.

 

Charlotte az anyaság szépségeivel és nehézségeivel küzd, tinédzser korú lányai mellett. Amikor Miranda elhagyja férjét és követi Che-t Los Angelesbe, a Podcast sorozat véget ér, de a producer, Franklyn felkéri Carrie-t, egy új Podcast létrehozására, amelynek első adása sikeres lesz, Szex és New York címmel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6617962382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása